Ανακοίνωση της ΕΦΕ για τα εγκαίνια έκθεσης αφιερωμένη στο εγκληματικό δυστύχημα των Τεμπών

Η ΕΦΕ ανακοινώνει πως τα εγκαίνια της έκθεσης, η οποία θα αποτελείται από το φωτογραφικό υλικό μελών της ΕΦΕ και συναδέλφων μας, θα πραγματοποιηθεί στον Χώρο Τέχνης και Πολιτισμού Εκδόσεις Πρεβέντη, στην οδό Παρ. Φιλελλήνων 3, στην Λάρισα, την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024.
Η έκθεση θα παραμείνει στην Λάρισα, για δύο μήνες και στην συνέχεια θα εκτεθεί στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
Σκοπός της έκθεσης είναι να την επισκεφτούν μαθητές σχολείων, φοιτητές, σύλλογοι, φορείς, σωματεία κ.α. με σκοπό το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί.
Διευκρινίζεται πως όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει μπορεί να στείλει φωτογραφικό υλικό υψηλής ανάλυσης (μέχρι 15 φωτογραφίες των 300 dpi 20Χ30 cm) μέχρι και την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 με WeTransfer στο email του ταμία της ΕΦΕ Βαγγέλη Τάτση (vangel_27@hotmail.com).
Λόγω του καθορισμού των εγκαινίων, όπως αναγράφεται παραπάνω δεν δύναται η ΕΦΕ να δώσει παράταση για την κατάθεση φωτογραφικού υλικού μετά το πέρας της διορίας.

Σχετικά Άρθρα

Ενημέρωση της ΕΦΕ για τον Αλέκο Βουτσαρά

Αγαπητοί Συνάδελφοι Η καταστροφική φωτιά που έπληξε την Αττική πριν λίγες ημέρες , ανάμεσα στους πληγέντες που έχασαν περιουσίες , ήταν και ο αγαπητός συνάδελφος  Αλέκος Βουτσαράς .Οπως  πληροφορήθηκαμε , το πλούσιο αρχείο του , κατεστράφη απο την τεράστια σε έκταση φωτά στην Βαρυμπόπη.. Παρακαλείσθε όλοι, ,όποιος γνωρίζει στοιχεία επαφής του  Αλέκου(τηλέφωνο, email κλπ) να […]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΦΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ: Η ΕΦΕ  εν οψη της 24ωρης Απεργίας για την τραγωδία των Τεμπών που έχουν προκηρυξει οι συνδικαλιστικες ομοσπονδιες των εργαζομενων αυριο 8 Μαρτη  εκφραζει την αλληλεγγυη της και απαιτει να  αποδοθούν οι ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες όπου υπάρχουν για τον τραγικό θάνατο και τραυματισμό δεκάδων επιβατών στα ΤΕΜΠΗ Παράλληλα δε απαιτει […]