Ενημερωση μελών της ΕΦΕ για την εκδοση των νεων ταυτοτητων 2022

Συνάδελφοι χρόνια πολλά,

Παρακαλείστε να στείλετε τα δικαιολογητικά για τις νέες ταυτότητες για το έτος 2022 μέχρι το τέλος της χρονιάς. Λόγω εκλογών θα πρέπει το αργότερο ως 6 Ιανουαρίου να έχουν φτάσει τα δικαιολογητικά σας στην ΕΦΕ, αλλιώς και δε θα μπορέσετε να ψηφίσετε και δε θα μπορείτε να βάλετε υποψηφιότητα για ένα από τα όργανα της ΕΦΕ.

Επίσης όσοι δε θα υποβάλλουν εγκαίρως τα δικαιολογητικά δε θα είναι στις λίστες που στέλνουμε στην Βουλή, στο Προεδρικό Μέγαρο, στο Μαξίμου, στα Υπουργεία, στη ΓΓ Τύπου, στη Super League, στη Ολυμπιακή Επιτροπή κτλ.

Όπως κάθε χρόνο, τα δικαιολογητικά μπορείτε είτε να τα βγάλετε από το ΤΑΞΙΣ, όπου θα πρέπει να φαίνεται ως κύριο επάγγελμα το «φωτορεπορτάζ» ή με βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα/ εργοδότη ή με κάθε άλλο νόμιμο τρόπο που αποδεικνύει ότι έχετε ως κύριο επάγγελμα το φωτορεπορτάζ.

Τέλος παρακαλείστε να μη στέλνετε mail με συνημμένα 10 ή παραπάνω Megabyte γιατί πολύ απλά δε θα παραληφθούν.

Για το ΔΣ

Σχετικά Άρθρα

Ανακοίνωση νικητή APW

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ανακοίνωσης του φετινού Βραβείου Athens Photo World, με τον Αντώνη Πασβάντη να είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού με το project “The last community“. Ο Παναγιώτης Ρόντος με το project “Μόλα”, προκρίθηκε στη δεύτερη θέση και θα συμμετάσχει σε μια μελλοντική […]

εκτυπωση νεων ταυτοτητων

Συνάδελφοι Πριν λίγα 24ωρα παραλάβαμε (μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια , όπως εξ άλλου κάθε χρόνο ) την ηλεκτρονική υπογραφή και σφραγίδα  του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ για τις ταυτότητες μας. Απο την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα απο 6 Δεκεμβρίου ξεκινά η εκτύπωση η οποία θα είναι  τελείως διαφοροποιημένη από τις προηγούμενες , ούτως ώστε να […]