Ενημερωση μελών της ΕΦΕ για την εκδοση των νεων ταυτοτητων 2022

Συνάδελφοι χρόνια πολλά,

Παρακαλείστε να στείλετε τα δικαιολογητικά για τις νέες ταυτότητες για το έτος 2022 μέχρι το τέλος της χρονιάς. Λόγω εκλογών θα πρέπει το αργότερο ως 6 Ιανουαρίου να έχουν φτάσει τα δικαιολογητικά σας στην ΕΦΕ, αλλιώς και δε θα μπορέσετε να ψηφίσετε και δε θα μπορείτε να βάλετε υποψηφιότητα για ένα από τα όργανα της ΕΦΕ.

Επίσης όσοι δε θα υποβάλλουν εγκαίρως τα δικαιολογητικά δε θα είναι στις λίστες που στέλνουμε στην Βουλή, στο Προεδρικό Μέγαρο, στο Μαξίμου, στα Υπουργεία, στη ΓΓ Τύπου, στη Super League, στη Ολυμπιακή Επιτροπή κτλ.

Όπως κάθε χρόνο, τα δικαιολογητικά μπορείτε είτε να τα βγάλετε από το ΤΑΞΙΣ, όπου θα πρέπει να φαίνεται ως κύριο επάγγελμα το «φωτορεπορτάζ» ή με βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα/ εργοδότη ή με κάθε άλλο νόμιμο τρόπο που αποδεικνύει ότι έχετε ως κύριο επάγγελμα το φωτορεπορτάζ.

Τέλος παρακαλείστε να μη στέλνετε mail με συνημμένα 10 ή παραπάνω Megabyte γιατί πολύ απλά δε θα παραληφθούν.

Για το ΔΣ

Σχετικά Άρθρα

Ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ

Απο το γρ. Τυπου του ΓΕΕΘΑ πληροφορηθήκαμε (όχι σαν ΕΦΕ) άλλα με την ιδιότητα του διαπιστευμένου το εξής ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ Έναρξη Σχολείου «Προστασίας Δημοσιογράφων» (Safety for Journalists) Ανακοινώνεται ότι από την Δευτέρα 29 Αυγούστου έως την Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί το Σχολείο «Προστασίας Δημοσιογράφων» (Safety for Journalists) στο […]

Ωράριο με σκοπό την παραλαβή των νέων ταυτοτήτων

Για την παραλαβή των νέων ταυτοτήτων, παρακαλείσθε να προσέρχεστε καθημερινές μεταξύ των ωρών 10:30 – 15:00.  Συνίσταται για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας να καλείτε στο τηλέφωνο της ΕΦΕ (2110132827) για την επικύρωση του ωραρίου . Υπενθυμίζεται i) οτι η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι απαραίτητη. ii) να προσκομίσετε μαζί σας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως αυτά έχουν […]