Επιστολη διαμαρτυρίας της ΕΦΕ κατά του ΠΣΑΤ

Για μια ακόμη φορά η διοίκηση του ΠΣΑΤ απαξιώνει, περιφρονεί, αδιαφορεί και υποβαθμίζει την ΕΦΕ. Για πολλοστή φορά η διοίκηση του ΠΣΑΤ δε μπήκε στο κόπο να στείλει μια έστω υποτυπώδης επιστολή πρόσκλησης στην ΕΦΕ για την ετήσια εκδήλωση των βραβείων του.

Φυσικά αδιαφορεί και περιφρονεί το αίτημα της ΕΦΕ πέραν της συμμετοχής της να απονέμει το ένα βραβείο που θεσπίζεται για φωτορεπόρτερ. Πολλά μέλη της ΕΦΕ είναι και μέλη του ΠΣΑΤ. Κάτι που δεν μπορεί να έχει διαφύγει της προσοχής του ΔΣ του.

Βάσει καταστατικού του, για να ενταχθεί κάποιος στον ΠΣΑΤ υπάρχει ως προϋπόθεση να είναι μέλος σε αντίστοιχη δημοσιογραφική ένωση, νόμιμη, επίσημη και αποδεκτή τόσο από τον δημοσιογραφικό κόσμο αλλά και από το αντίστοιχο Υπουργείο.

Δυστυχώς η διοίκηση του ΠΣΑΤ φαίνεται να λειτουργεί με διαφορετικά από το καταστατικό του κριτήρια. Αυτό μας βρίσκει αντίθετους και σε πολλές περιπτώσεις έντονα διαμαρτυρόμενους για ορισμένες επιλογές του που αφορούν τις διμερείς σχέσεις μας.

ΤΟ ΔΣ

Σχετικά Άρθρα

Ανακοίνωση νικητή APW

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ανακοίνωσης του φετινού Βραβείου Athens Photo World, με τον Αντώνη Πασβάντη να είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού με το project “The last community“. Ο Παναγιώτης Ρόντος με το project “Μόλα”, προκρίθηκε στη δεύτερη θέση και θα συμμετάσχει σε μια μελλοντική […]

Αντιασφυξιογόνες Μάσκες

Αγαπητοί  συνάδελφοι , Σας ενημερώνουμε ότι η Ε.Φ.Ε έχει στην κατοχή της 7 μεταχειρισμένες αντιασφυξιογόνες μάσκες (χωρίς φίλτρο) προς διάθεση. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που έχουν ήδη μάσκες  στην κατοχή να μην  στείλουν αίτημα . Προτεραιότητα έχουν οι συνάδελφοι που είναι άνεργοι,οι συνάδελφοι που δεν έχουν την  δυνατότητα να αγοράσουν μια τέτοια μάσκα και οι συνάδελφοι […]