Επιστολη διαμαρτυρίας της ΕΦΕ κατά του ΠΣΑΤ

Για μια ακόμη φορά η διοίκηση του ΠΣΑΤ απαξιώνει, περιφρονεί, αδιαφορεί και υποβαθμίζει την ΕΦΕ. Για πολλοστή φορά η διοίκηση του ΠΣΑΤ δε μπήκε στο κόπο να στείλει μια έστω υποτυπώδης επιστολή πρόσκλησης στην ΕΦΕ για την ετήσια εκδήλωση των βραβείων του.

Φυσικά αδιαφορεί και περιφρονεί το αίτημα της ΕΦΕ πέραν της συμμετοχής της να απονέμει το ένα βραβείο που θεσπίζεται για φωτορεπόρτερ. Πολλά μέλη της ΕΦΕ είναι και μέλη του ΠΣΑΤ. Κάτι που δεν μπορεί να έχει διαφύγει της προσοχής του ΔΣ του.

Βάσει καταστατικού του, για να ενταχθεί κάποιος στον ΠΣΑΤ υπάρχει ως προϋπόθεση να είναι μέλος σε αντίστοιχη δημοσιογραφική ένωση, νόμιμη, επίσημη και αποδεκτή τόσο από τον δημοσιογραφικό κόσμο αλλά και από το αντίστοιχο Υπουργείο.

Δυστυχώς η διοίκηση του ΠΣΑΤ φαίνεται να λειτουργεί με διαφορετικά από το καταστατικό του κριτήρια. Αυτό μας βρίσκει αντίθετους και σε πολλές περιπτώσεις έντονα διαμαρτυρόμενους για ορισμένες επιλογές του που αφορούν τις διμερείς σχέσεις μας.

ΤΟ ΔΣ

Σχετικά Άρθρα

Τραπεζικος Λογαριασμος ΕΦΕ

Συναδελφοι Ειμαστε στην διαδικασια αλλαγης τραπεζικου ομιλου μετα απο την αποφαση του Δ.Σ (κατα πλειοψηφια) Όπως γνωρίζετε η ΕΦΕ διατηρει αριθμο λογαριασμου στην  ALPHA BANK  . Στην διαρκεια των δυο τελευταιων ετων και με την αναληψη των νεων καθηκοντων το νεο Δ.Σ επιχειρήσε πολλες φορες να επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους του υποκαταστηματος που διατηρουμε τον […]

Επιστολή (3η) στον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταικούρα

Προς:  Τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταικούρα Αφορά: Αίτημα συναντησής μας Αθήνα 11/6/2021 Athens: Αρ.Πρωτ  69/2021 Our Ref :             Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ, Με την παρούσα επιστολή(την τρίτη σε διάστημα  δύο μηνών)  ζητούμε άμεσα τον ορισμό συνάντησης μαζί σας, προκειμένου να συζητήσουμε και να επιλύσουμε σημαντικά ζητήματα της ΕΦΕ(ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ) […]