Επιστολη της WWF στην ΕΦΕ

Προς το Δ.Σ της Ένωσης Φωτορεόρτερ  Έλλαδας

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας να παρακολουθήσετε το εργαστήριο που διοργανώνει το WWF Ελλάς, ειδικά για τα μέλη της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου και της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, γύρω από τις δασικές πυρκαγιές.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 (10.00- 14.00) στο «Ρομάντσο» (Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια).

 

Καθώς ένα μέρος του εργαστηρίου θα εστιάσει σε δικές σας προσωπικές εμπειρίες από δασικές πυρκαγιές, θα θέλαμε όποιος το επιθυμεί να μας στείλει έως τις 20 Νοεμβρίου, φωτογραφικό ή μαγνητοσκοπημένο υλικό που έχει από περιπτώσεις που έχει ζήσει και του/ της έκαναν εντύπωση ή από επικίνδυνες καταστάσεις που έχει συναντήσει στο πεδίο. Αν δεν έχετε τέτοιο υλικό, μπορείτε ακόμα και να γράψετε την εμπειρία σας σε μία-δύο παραγράφους (σε word).

 

Το υλικό αυτό θα θέλαμε να το κάνετε upload σε αυτό το Google Drive link έως τις 20/11, στους αντίστοιχους υπο-φακέλους που θα βρείτε, κάνοντας rename το αρχείο με το όνομά σας.

Σχετικά Άρθρα

Διακριση του συναδέλφου Άγγελου Τσάτση στο 26ο φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Η ΕΦΕ συγχαιρει τον συνάδελφο Άγγελο Τσάτση για την διακριση του με το ντοκιμαντέρ “The Missing Piece”, το οποίο απέσπασε το βραβείο κοινού Fischer για το ντοκιμαντέρ του Διαγωνιστικού τμήματος Platform+ στο 26ο φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Το ντοκιμαντέρ “The Missing Piece” ξεχώρισε ανάμεσα σε 250 ντοκιμαντέρ ελληνικής και διεθνούς παραγωγής.

Ωράριο με σκοπό την παραλαβή των νέων ταυτοτήτων

Για την παραλαβή των νέων ταυτοτήτων, παρακαλείσθε να προσέρχεστε καθημερινές μεταξύ των ωρών 10:30 – 15:00.  Συνίσταται για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας να καλείτε στο τηλέφωνο της ΕΦΕ (2110132827) για την επικύρωση του ωραρίου . Υπενθυμίζεται i) οτι η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι απαραίτητη. ii) να προσκομίσετε μαζί σας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως αυτά έχουν […]