ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΔΣ 31.5.2022

1. Επιστολη μέλους της ΕΦΕ Δ. Π. στην οποια θετει σειρα θεματων.

2. Εγκριση του Δ.Σ ουτως ώστε να υπαρξει απαντηση στο δημοσιευμα της ιστοσελιδας Sport Time , το οποίο η ΕΦΕ αμφισβητει το περιεχομενο του (αναφορα του δημοσιευματος στην απολυση του εργαζομενου και μελους της ΕΦΕ Γιαννη Δημητροπουλου από την επιχειρηση του μελους του Δ.Σ Αργυρη Μακρη με την επωνυμία ΙΝ ΤΙΜΕ Sport).

3. Ενημερωση για τις επαφές με την Νομική Υπηρεσία μας ως προς την πορεία των δικαστικών υποθέσεων οι οποίες έχουν προκύψει μετα και την κατάθεση αγωγής κατά της εγκυρότητας της εκλογικής διαδικασίας της 14ης Ιανουαρίου 2022, από το μέλος του Δ.Σ Αργυρη Μακρή.

4. Προετοιμασία έκτακτης γενικής συνέλευσης, όπως αυτή αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ (εύρεση ημερομηνίας, χώρου και συζήτηση θεματολογίας).

5.Πρόταση Μομφής κατά του Αντιπρόεδρου του Δ.Σ  (με θέμα την έκπτωση του αξιώματος του).

6. Πρόσληψη υπαλλήλου.

7. Eνημέρωση του Σώματος για την αποστολή των δικαιολογητικών που μέσω εξωδίκου το μέλος του Δ.Σ Αργύρης Μακρης αιτήθηκε να του αποστέλλου και αφορούν τα πρακτικά της έκτακτης δια περιφοράς συνεδρίασης του Δ.Σ το οπαίο αποφάσισε 3ωρη στάση εργασίας η οποία προκηρύχτηκε για να στηρίξει τον συνάδελφο και εργαζόμενο στην επιχείρηση του μέλους του Δ.Σ Αργυρή Μακρή , Γιάννη Δημητρόπουλο , ο οποίος και απολύθηκε.

8. Ενημέρωση του Σώματος για τις πρωτοβουλίες που πραγματοποιήθηκαν από τον Πρόεδρο και τον Γ.Γ στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ μεχρι και σήμερα. Όπως επιστολή στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος για την διάθεση εξοπλισμού για τις πυρκαγιές, συνάντηση με τον Δ/ντη του Γρ Τύπου της ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος 2021-2022.

ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ:
α) Εγκριση ανανεωσης του χώρου με το ονομα pressphoto-union.gr όπως και ο server που φιλοξενεί την ιστοσελίδα.

β) Εξουσιοδοτηση του Προεδρου για την υπογραφη πρωτοκόλλου επιστροφης αδιαθετων γιλέκων στην Super Legue- αιτημα για συναντηση με τον Προεδρο της Legue

γ) Βραβεια Μποτση

 

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                                                                                         Ο Γενικός Γραμματέας
Χρήστος Μπόνης                                                                             Σωτήρης Δημητρόπουλος

Σχετικά Άρθρα

Εγκαίνια του 8ο Photonet Special Day

Η φωτογραφία επιστρέφει! Το πρώτο event για το Imaging στην Ελλάδα μετά την έλευση της λαίλαπας του Covid-19 είναι γεγονός –Το ραντεβού με την ενημέρωση, για ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους, πραγαμτοποιήθηκε σήμερα   Κυριακή 28/11/21 το 8ο Photonet Special Day, υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ, σας περιμένει Δύο σχεδόν χρόνια μετά το 7ο Photonet Special της […]

Επιστολη διαμαρτυρίας της ΕΦΕ κατά του ΠΣΑΤ

Για μια ακόμη φορά η διοίκηση του ΠΣΑΤ απαξιώνει, περιφρονεί, αδιαφορεί και υποβαθμίζει την ΕΦΕ. Για πολλοστή φορά η διοίκηση του ΠΣΑΤ δε μπήκε στο κόπο να στείλει μια έστω υποτυπώδης επιστολή πρόσκλησης στην ΕΦΕ για την ετήσια εκδήλωση των βραβείων του. Φυσικά αδιαφορεί και περιφρονεί το αίτημα της ΕΦΕ πέραν της συμμετοχής της να […]