ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΔΣ 31.5.2022

1. Επιστολη μέλους της ΕΦΕ Δ. Π. στην οποια θετει σειρα θεματων.

2. Εγκριση του Δ.Σ ουτως ώστε να υπαρξει απαντηση στο δημοσιευμα της ιστοσελιδας Sport Time , το οποίο η ΕΦΕ αμφισβητει το περιεχομενο του (αναφορα του δημοσιευματος στην απολυση του εργαζομενου και μελους της ΕΦΕ Γιαννη Δημητροπουλου από την επιχειρηση του μελους του Δ.Σ Αργυρη Μακρη με την επωνυμία ΙΝ ΤΙΜΕ Sport).

3. Ενημερωση για τις επαφές με την Νομική Υπηρεσία μας ως προς την πορεία των δικαστικών υποθέσεων οι οποίες έχουν προκύψει μετα και την κατάθεση αγωγής κατά της εγκυρότητας της εκλογικής διαδικασίας της 14ης Ιανουαρίου 2022, από το μέλος του Δ.Σ Αργυρη Μακρή.

4. Προετοιμασία έκτακτης γενικής συνέλευσης, όπως αυτή αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ (εύρεση ημερομηνίας, χώρου και συζήτηση θεματολογίας).

5.Πρόταση Μομφής κατά του Αντιπρόεδρου του Δ.Σ  (με θέμα την έκπτωση του αξιώματος του).

6. Πρόσληψη υπαλλήλου.

7. Eνημέρωση του Σώματος για την αποστολή των δικαιολογητικών που μέσω εξωδίκου το μέλος του Δ.Σ Αργύρης Μακρης αιτήθηκε να του αποστέλλου και αφορούν τα πρακτικά της έκτακτης δια περιφοράς συνεδρίασης του Δ.Σ το οπαίο αποφάσισε 3ωρη στάση εργασίας η οποία προκηρύχτηκε για να στηρίξει τον συνάδελφο και εργαζόμενο στην επιχείρηση του μέλους του Δ.Σ Αργυρή Μακρή , Γιάννη Δημητρόπουλο , ο οποίος και απολύθηκε.

8. Ενημέρωση του Σώματος για τις πρωτοβουλίες που πραγματοποιήθηκαν από τον Πρόεδρο και τον Γ.Γ στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ μεχρι και σήμερα. Όπως επιστολή στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος για την διάθεση εξοπλισμού για τις πυρκαγιές, συνάντηση με τον Δ/ντη του Γρ Τύπου της ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος 2021-2022.

ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ:
α) Εγκριση ανανεωσης του χώρου με το ονομα pressphoto-union.gr όπως και ο server που φιλοξενεί την ιστοσελίδα.

β) Εξουσιοδοτηση του Προεδρου για την υπογραφη πρωτοκόλλου επιστροφης αδιαθετων γιλέκων στην Super Legue- αιτημα για συναντηση με τον Προεδρο της Legue

γ) Βραβεια Μποτση

 

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                                                                                         Ο Γενικός Γραμματέας
Χρήστος Μπόνης                                                                             Σωτήρης Δημητρόπουλος

Σχετικά Άρθρα

Στήριξη της ΕΦΕ στα αιτήματα των εργαζομένων του INTIMENEWS PHOTO AGENCY

Με την διαδικασία της δια περιφοράς ψήφου η πλειοψηφία των μελών του ΔΣ της ΕΦΕ αποφάσισε να στηρίξει τα αιτήματα των εργαζομένων του πρακτορείουοι INTIMENEWS PHOTO AGENCY οι οποιοί κοινοποίησαν το αίτημα τους και προς το ΔΣ της ΕΦΕ, ζητώντας από την εργοδοσία του εν λόγω πρακτορείου την πληρωμή των καυσίμων για τα ιδιόκτητα μέσα […]

Κατατέθηκε σήμερα η επερώτηση στον Μ.Βοριδη απο την Βουλευτη Σοφια Σακοράφα

Συνάδελφοι Όπως με ενημέρωσαν  σήμερα το απόγευμα απο το γραφείο της Βουλευτή και Αντιπροέδρου της Βουλής κ. Σοφίας Σακοράφα , κατατέθηκε επερώτηση προς τον Υπουργό Δημ.Διοίκησης -=Εσωτερικών κ.Μάκη Βορίδη με θέμα την τροποποίηση του Νόμου περί προσλήψεων στα Γρ.Τύπου  των Δήμων με την θέση ενός φωτορεπόρτερ Η διαδικασία έχει δυο στάδια  και εξαρτάται από τον […]