Η Ε.Φ.Ε. Αποχαιρετά τον Συνάδελφο Πάνο Πετρόπουλο

Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον Συνάδελφο Πάνο Πετρόπουλο που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 64 ετών.

Ο Πάνος ανήκε στη γενιά των φωτορεπόρτερ που άλλαξαν ριζικά τον χώρο του φωτορεπορτάζ. Με “φρέσκες” ιδέες, σύγχρονη ματιά και ήθος έβαλαν τα θεμέλια για τη δημιουργία αυτού που αποκαλούμε “σύγχρονο Ελληνικό φωτορεπορτάζ”.
Ιδρυτικό μέλος του “θρυλικού” φωτο ειδησεογραφικού πρακτορείου “Ζ PRESS” και συνεργάτης της “Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας” και του περιοδικού “εψιλον”. Οξυδερκείς, ευαίσθητος και ανθρωποκεντρικός, με ιδιαίτερη ματιά και χιούμορ ενέπνευσε και επηρέασε τους νεότερους φωτορεπόρτερ.
Εκφράζουμε τα βαθιά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του.
Θα είναι πάντα κοντά μας.

Σχετικά Άρθρα

Μαθήματα αστυνομικής βίας στην Πλ.Βικτωρίας-σύλληψη φωτορεπόρτερ

Ακόμα ένα «μάθημα» αστυνομικής βίας παρέδωσαν το απόγευμα του Σαββάτου άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που όρμησαν στην Πλατεία Βικτωρίας χτυπώντας, σέρνοντας και ποδοπατώντας οποιονδήποτε βρέθηκε μπροστά τους, λειτουργώντας μάλλον στα πλαίσια «προληπτικής καταστολής». Εκτός των άλλων συνελήφθη φωτορεπόρτερ από το zougla.gr που αν και δήλωσε την ιδιότητά του, παρόλα αυτά οδηγήθηκε στο τμήμα. Αξίζει να […]