Νέο Δ.Σ Στην ένωση φωτορεπόρτερ Ελλάδας

Στην Αθήνα, σήμερα την 05η Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7.00μ.μ συνήλθαν στα γραφεία της ΕΦΕ, οδός Ευριπίδου 90, οι παρακάτω, που αποτελούν το Διοικητικό Συμβούλιο Προσωρινής Διοίκησης της Ε.Φ.Ε., μετά την από 27/8/2018 προσωρινή διαταγή της Προέδρου Πρωτοδικών Μαρίας Κατέχη, με αριθμό 3016/18: ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗΣ, ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΓΚΙΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, FAITHFULWILLIAM, ΔΕΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΛΩΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ & ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ και συνήλθαν κατόπιν προσκλήσεως του ορισμένου από την Πρόεδρο του Δικαστηρίου, Προέδρου της Ε.Φ.Ε. Μπόνη Χρήστο.

Στη συνεδρίαση παρευρίσκονται και τα αναπληρωματικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου όπως αυτά ορίστηκαν από το Δικαστήριο, οι κ.κ.: ΑΚΡΙΒΙΑΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ & ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ.

Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, η νόμιμη απαρτία, τα παραπάνω μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, προεδρεύοντος του κου Μπόνη, αρχίζουν τη συζήτηση του μόνου θέματος της Ημερήσιας Διάταξης:

«Συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε Σώμα».

Ο Πρόεδρος κ. Μπόνης δίνει το λόγο στο μέλος κ. Χριστίνα Ζαχοπούλου η οποία αναγιγνώσκει και ενώπιον των μελών του Δ.Σ την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με αριθμό 3016/18:

Όπως προκύπτει από την απόφαση του Δικαστηρίου:

Για τη θέση του Προέδρου ορίζεται ο κ. ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Για τη θέση του Αντιπροέδρου ορίζεται ο κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗΣ

Για τη θέση του Γεν. Γραμματέα ορίζεται ο κ. ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Για τη θέση του Ταμία ορίζεται ο κ. ΓΚΙΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Για τη θέση του Ειδ. Γραμματέα ορίζεται ο κ.FAITHFULWILLIAM

Μέλη του ΔΣ ορίζονται οι: ΔΕΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΛΩΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Ξεκινα αυριο πρωι η ψηφοφορια για την αναδειξη νέου Δ.Σ

Αυριο Κυριακη απο τις 9 π,μ έως τις 8 μμ ξεκινα η ψηφοφορια  για την αναδειξη των νεων οργανων της ΕΦΕ. Ειναι επιτακτικη αναγκη ολοι οι ενεργοι συναδελφοι να έρθουν να  ψηφίσουν  διοτι η η μεγαλη συμμετοχη ειναι επιβεβαιωση οτι η ΕΦΕ συνεχιζει να υπαρχει και συνεχιζει να διεκδικει

Ενημέρωση για αδειες δακτυλιου

Συναδελφοι..Οπως θα εχετε πληροφορηθεί απο δημοσιογραφικες πληροφοριες αλλα και απο κυβερνητικα στοματα, ενδεχεται να επανελθει ο δακτυλιο. Λογω του οτι θα υπαρξει συμφορηση στην τροχαια(η οποια ακομη δεν εχει επισημη ενημερωση) απο πολλα αιτηματα. θελω να σας ζητησω οσοι θελετε αδεια δακτυλιου να εχετε σε φωτοτυπια την αδεια κυκλοφοριας του ΙΧ , την αστυνομικη ταυτοτητα […]