Σύμφωνα με τα άρθρα 23,24,25 και 26 του Καταστατικού, καλούνται τα μέλη του δημοσιογραφικού σωματείου με την επωνυμία και ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ καλεί σε τακτική Γενική Συνέλευση με πρώτη ημερομηνία σύγκλησης την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 16.00, στον πολυχώρο (αμφιθεατρο) της ΓΣΕΒΕΕ στην ΑΘΗΝΑ, επί της οδού Αριστελους 46.
Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1) Μετατροπή δοκίμων μελών σε τακτικά.
2) Μέλη εξ’ επανεγγραφής.
3) Εγγραφή νέων μελών η και μετατροπές (δόκιμα, επίτιμα, πάρεδρα).
4) Επικύρωση αποφάσεων του Πειθαρχικού Συμβουλίου από την Γ.Σ. για την αποβολή -διαγραφή μελών.
5) Διοικητικός Απολογισμός 2022
6) Οικονομικός Απολογισμός Νοεμβρης 2021 εως 31 Δεκεμβρίου 2022.
7) Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
8) Εγκριση Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού του έτους 2022 και
απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. απο κάθε ευθύνη.
9) Έγκριση Προυπολογισμού έτους 2023.
10) Λοιπά Θέματα.
Για την επίτευξη της απαρτίας πρέπει να παρίστανται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το 50%+1 ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΏΝ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕΛΩΝ.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί μετά από μία εβδομάδα, στον ίδιο τόπο την ίδια ώρα, δηλαδή Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στον ίδιο χώρο, όπου χρειάζεται απαρτία των 1/3 ταμειακά εντάξει μελών. Αν και πάλι δεν υπάρξει απαρτία τότε συγκαλείται η τρίτη και τελευαταία Γ.Σ. πάλι μετά από μια εβδομάδα στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα, δηλαδή την 03η Φεβρουαρίου 2023, όπου χρειάζεται μόνο το 1/4 των ταμειακώς εντάξει μελών.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03 Φεβρουαριου 2023 και ΩΡΑ 16.00 στον πολυχώρο (αμφιθέατρο) της ΓΣΕΒΕΕ στην ΑΘΗΝΑ
επί της οδού Αριστέλους 46.
Επισημαίνουμε οτι η παρουσία σας και η συμμετοχή σας στην Γ.Σ.(03/2/2023) λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων και της συνολικής κρίσης που αντιμετωπίζει ο κλάδος αλλά και η ΕΦΕ, είναι σημαντική.
Η μετατροπή των δόκιμων μελών σε τακτικά, καθώς και η έγκριση νέων δοκίμων μελών από την Γενική Συνέλευση , είθισται να γίνεται μόνο για όσους υποψήφιους είναι παρόντες, εκτός και αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα παρουσίας τους, κάτι που εγκρίνει η όχι η Γ.Σ.
Τέλος σας υπενθυμίζουμε, πως σύμφωνα με το Καταστατικό (αρθρο23) η Γ.Σ. συγκροτείται ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕΛΗ και κατά συνέπεια η συμμετοχή στην συνεδρίαση όσο και στις εκλογές, προυποθέτουν να είναι ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΕΝΤΑΞΕΙ.
Σημειώνεται πως όσοι συνάδελφοι δεν έχουν καταβάλλει την συνδρομή τους μέχρι της 03 Φεβρουαρίου 2023, θα έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν τη συνδρομή τους στον ταμία μεχρί και μισή ώρα πριν την επίσημη έναρξη της συνέλευσης (16:00).
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για το Δ.Σ της ΕΦΕ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χρήστος Μπόνης Δημητρόπουλος Σωτήρης