Σεμινάριο απο το Πυροσβεστικό Σώμα

Συνάδελφοι,

Στα πλαίσια της εκπαίδευσης και κατάρτησης του κλάδου μας η ΕΦΕ σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα, διοργανώνει για τα μέλη της στην Αθήνα σεμινάριο με θέμα «Δασικές και αστικές πυρκαγιές. Προστασία και ενημέρωση».

Η ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής που μας δίνονται από το Πυροσβεστικό Σώμα είναι την Παρασκευή 31 Μαίου και ώρα 11:00 – 14:00 και θα λάβουν χώρα στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος (Α.Π.Σ.) στην Αθήνα, στο κτίριο Φάρος επί της Λεωφόρου Κηφισίας 37-39.

Για την πρόσβαση μας στον χώρο έχει ζητηθεί λίστα με τα ονόματα των συμμετεχόντων και έτσι θα παρακαλούσαμε όσες και όσοι ενδιαφέρεστε να απαντήσετε (reply) σε αυτό το email μέχρι τις 30 Μαίου.

Σχετικά Άρθρα

KΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ

KΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ Μετά το τέλος της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθηνάς στις 15 Ιουνίου, για το πολύνεκρο ναυάγιο της Πύλου και ενώ τα μικρής διάρκειας επεισόδια είχαν σταματήσει, συνάδελφος μας φωτορεπορτερ, μέλος της ΕΦΕ, χωρίς κανένα λόγο, αναίτια και ανεξήγητα δέχθηκε απο μικρή απόσταση στο πρόσωπο του απο Αστυνομικό […]

Ενημερωση των μελών της ΕΦΕ για τις νέες ταυτότητε

Συνάδελφοι\ Είμαστε στο τελικό στάδιο για την εκτύπωση των  νέων ταυτοτήτων ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ (δεν αφορά όσους ήδη έστειλαν μήνυμα) να μας στείλετε (εαν υπάρχει) κάποια διαφοροποίηση στο όνομά σας ως προς την περσινή αναγραφή, είτε στην Ελληνική , είτε στην Αγγλικη Αν μέχρι την τετάρτη δεν ανταποκριθείτε, το όνομά σας θα τυπωθεί […]