ATHENS PHOTO WORLD AWARD 2022

ATHENS PHOTO WORLD AWARD 2022 (APWA2022)

 

Το Athens Photo World, με τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, οργανώνει για τέταρτη χρονιά τον ετήσιο διαγωνισμό Φωτορεπορτάζ για επαγγελματίες φωτογράφους που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα και / ή την Κύπρο.
Το Athens Photo World θα απονείμει βραβείο 5,000€ (μετρητά) σε ένα εξελισσόμενο ή ολοκληρωμένο φωτογραφικό project φωτορεπορτάζ ή ντοκουμέντου που έχει παραχθεί από τον Ιανουάριου 2018 και μετά.

Όλες οι λεπτομέρειες εδώ

https://apw.gr/vraveia-athens-photo-world-2022/

 

Athens Photo World, with a donation by the Stavros Niarchos Foundation, is organising for the fourth year the annual Photojournalism Award for professional photographers living and working in Greece and/or Cyprus.

Athens Photo World will award a 5,000€ cash prize to an ongoing or complete project of photojournalism or documentary photography, created after January 2018.

All the details here

https://apw.gr/en/athens-photo-world-award-2022/

 

Διεθνές Βραβείο Φωτοδημοσιογραφίας Yannis Behrakis

Το Athens Photo World εκπληρώνοντας την εκφρασμένη επιθυμία του Γιάννη Μπεχράκη και με τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, συμβάλλει στην προβολή, τη στήριξη και την ενθάρρυνση της δουλειάς των φωτογράφων και φωτορεπόρτερ, ώστε να τους παρέχει τη δυνατότητα να συνεχίζουν αφοσιωμένοι το έργο και το όραμά τους. Για τέταρτη συνεχή χρονιά, το Διεθνές Βραβείο Φωτοδημοσιογραφίας «Yannis Behrakis» ύψους 15.000€ θα απονεμηθεί σε ένα ολοκληρωμένο φωτογραφικό έργο φωτοδημοσιογραφίας ή ντοκουμέντου που έχει δημιουργηθεί μετά τον Ιανουάριο του 2018.

Όλες οι λεπτομέρειες εδώ

https://apw.gr/yannis-behrakis-international-photojournalism-award-2022/

 

Yannis Behrakis International Photojournalism Award 2022 (YBIPA2022)

Athens Photo World, after the expressed wish of Yannis Behrakis and with the donation of Stavros Niarchos Foundation, contributes to the promotion, encouragement and upgrading of the work of photographers and photojournalists, so that they can continue to produce their dedicated work and vision.
For the fourth consecutive year, the 15,000€ “Yannis Behrakis” International Photojournalism Award will be awarded to a full-length photojournalism or documentary work created after January 2018.

All the details here

Σχετικά Άρθρα

Ανακοίνωση της Ε.Φ.Ε. για την αναστολή της καθημερινής έκδοσης της εφημερίδας Η ΑΥΓΗ

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εφημερίδας και του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ η έκδοση του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας <<Η ΑΥΓΗ>> προχωρά σε αναστολή, επικαλούμενοι τα οικονομικά προβλήματα του κόμματος. Οι κινήσεις αυτές εντάσσονται στο συνολικό πλαίσιο εξυγίανσης του κομματικού ταμείου, όπως προανήγγειλε ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελακης. Για άλλη μια φορά οι […]

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΦΕ

Η ΕΦΕ πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου. Χαιρετισμό προς τους συναδέλφους απέυθυναν ο Πρόερδρος και Γενικός Γραμματέας της Ένωσης και ο συνάδελφος Αριστοτέλης Σαρρηκώστας. Η κοπή της πίτας  έγινε από τον συνάδελφο Αριστοτέλη Σαρρηκώστα, ο οποίος ήταν και ο νικητής του βραβείου κερδίζοντας το φωτογραφικό λεύκωμα του φωτογράφου Σταύρου […]