Εγκαίνια της έκθεση “Είκοσιτρείς και Είκοσιένα” αφιερωμένη στο εγκληματικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Την Πέμπτη 25 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο “Εικοσιτρείς και Εικοσιένα” και θέμα την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη που διοργάνωσε η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, στον Πολυχώρο Τέχνης των Εκδόσεων Πρεβέντη στην Λάρισα.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη. Το παρόν έδωσαν γονείς και συγγενείς των θυμάτων που συγκινημένοι ζήτησαν δικαίωση στη μνήμη των παιδίων τους, συμπαράσταση στον δικαστικό τους αγώνα, να μην ξεχαστεί και να μην συγκαληφθεί το έγκλημα.

Στην εκδήλωση προβλήθηκε μικρό βίντεο με τα ονόματα και τις ηλικίες των θυμάτων και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή. Ακολούθησε ομιλία της κα Εβελίνας Πρεβέντη καθώς και του προέδρου της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας Σωτήρη Δημητρόπουλου που ανέφερε, πως σκοπός της έκθεσης είναι να συμβάλει ώστε η οργή και η θλίψη να γίνουν γνώση και συλλογικός αγώνας κατά των πραγματικών αιτιών της τραγωδίας.

Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 25 Μαΐου.

Φωτογραφίες: ΕΦΕ/ Αποστόλης Ντόμαλης, Βίκυ Παπαγγελή, Δημητρης Κασταναράς, Κώστας Μάντζιαρης, Λεωνίδας Τζέκας.

Σχετικά Άρθρα

Ενημέρωση για τον ΚΑΔ των Φωτορεπόρτερ

Συνάδελφοι Σήμερα ανακοινώθηκαν(η τουλάχιστον ενημερωθήκαμε με πρωτοβουλία δυο συναδέλφων) οτι παρουσιάστηκε ο νέος ανανεωμένος πίνακας με τους ΚΑΔ. Σήμερα διαπιστώσαμε  για μια ακόμη φορά ότι η προηγούμενη πρακτική(για να μην την χαρακτηρίσω ως τακτική!!!) εξακολουθεί να υφίσταται Πολλοί ΚΑΔ είναι μέσα στην λίστα ,ακόμη και φωτογραφικές εργασίες, παραδόξως ο ΚΑΔ  φωτορεπόρτερ αγνοείτε Είμαστε σε συνεχή […]

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΔΕΣΜΑ!

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΔΕΣΜΑ! Αστυνομική βία εναντίον φωτοειδησεογράφου στην Κωνσταντινούπολη: όλες οι λεπτομέρειες! Photonet Test Η παρακάτω είδηση αναδημοσιεύεται από τη σελίδα του Athens Photo World στο Facebook! Κωνσταντινούπολη, Τουρκία, Τρίτη 29 Ιουνίου 2021: φωτογραφικές μηχανές είναι κρεμασμένες έξω από το γραφείο του κυβερνήτη της πόλης μαζί με μια φωτογραφία του Bulent Kilic, φωτορεπόρτερ […]