ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΕΦΕ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

Για την ανάδειξη Α) Διοικητικού Συμβουλίου, Β) Εξελεγκτικής Επιτροπής  του σωματείου με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ», το οποίο εδρεύει στην Αθήνα με ΑΜ 18091.

Στην Αθήνα, στις 17 Δεκεμβρίου 2023, ημέρα Κυριακή και ώρα 08.00΄ συνήλθαν στο γραφείο του σωματείου με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ» που εδρεύει στην Αθήνα επί της οδού Ακαδημίας, αρ. 91-93, τα μέλη της τριμελούς εφορευτικής επιτροπής και το αναπληρωματικό μέλος, η οποία εκλέχθηκε σύμφωνα με το άρθρο 40 του καταστατικού του σωματείου από τη Γενική Συνέλευση στις 24 Νοεμβρίου 2023 και αποτελείται από τους,Πιταράκη Λευτέρη, Βλασσοπούλου Ισμήνη, Μπακάλη Σπύρο και τον Κωνσταντινίδη Δημήτρη . Παρίστατο και η δικαστικός αντιπρόσωπος που είχε διοριστεί με την με αρ. πρωτ. 14544 πράξη του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
Η εφορευτική επιτροπή παρέλαβε το εκλογικό υλικό (ψηφοδέλτια, φακέλους και κάλπη), επίσημη κατάσταση μελών, πρωτόκολλο ψηφοφορίας, σφραγίδα του σωματείου, έλεγξε την κάλπη και αφού βεβαιώθηκε ότι ήταν άδεια την σφράγισε και στη συνέχεια κήρυξε την έναρξη της ψηφοφορίας.
Στη συνέχεια άρχισαν να προσέρχονται οι ψηφοφόροι δείχνοντας αστυνομική ή επαγγελματική ταυτότητα, έπαιρναν ψηφοδέλτια μαζί με σφραγισμένο φάκελο, αποσύρονταν σε παραβάν και επανερχόμενοι εγγράφονταν και υπέγραφαν στο τηρούμενο πρωτόκολλο ψηφοφορίας (κατάσταση ψηφισάντων) και έριχναν το φάκελο στην κάλπη.
Η διαδικασία των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη  των μελών του Δ.Σ., της Ε.Ε. και του Πειθαρχικού Συμβουλίου συνεχίστηκε κανονικά μέχρι τις 20.00΄. Στις 20.05΄ αποσφραγίστηκε η κάλπη, αφού πρώτα διαπιστώθηκε το απαραβίαστο, αριθμήθηκαν οι φάκελοι και βρέθηκαν 91. Το σύνολο των ταμειακά εντάξει μελών ήταν 144.

Κατόπιν αποσφραγίστηκαν οι φάκελοι και άρχισε η διαλογή των ψηφοδελτίων με την αρίθμηση και μονογραφή αυτών και την μονογραφή των σταυρών προτίμησης και βρέθηκαν :

Έγκυρα ψηφοδέλτια : 84

Άκυρα ψηφοδέλτια : 5

Λευκά ψηφοδέλτια : 2

 

Το ψηφοδέλτιο «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ» έλαβε 54 ψήφους και το το ψηφοδέλτιο  «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ» έλαβε 30 ψήφους. Η διανομή των εδρών γίνεται ως εξής :7 έδρες ο συνδυασμός «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ»και 2 έδρες στον συνδυασμό «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ».

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ»
 
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ 44
ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 29
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 28
ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 38
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 27
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΡΗΣ 27
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 37
ΡΕΜΠΑΠΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 24
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ 34
ΤΑΤΣΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 28
«ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ»
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 18
ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 26
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε
ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 30
ΔΑΓΑΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 20
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 26
=========================
Εκλεγονται οι
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ 44
ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 38
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 37
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ 34
ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 29
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 28
ΤΑΤΣΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 28  απο την δευτερη κατανομη
ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 26
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 18

Σχετικά Άρθρα

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ενόψει της ερχόμενης έκτκατης Γ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκεή 15 Σεπτεμβριου με ώρα προσέλευσης 16:30, στην ΕΣΗΕΑ, η ΕΦΕ προχωρά σε στάση εργασίας μεταξύ 16.30 ως και 20:00 για την διευκόλυση των μελών της, προκειμένου να παρευρεθούν στην Ε.Γ.Σ..

Συνεδριο ΠΟΕΣΥ

Αναβολή για το συνέδριο της ΠΟΕΣΥ 16/05/2022 Το συνέδριο της ΠΟΕΣΥ αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 17 Ιουνίου. Η αναβολή δόθηκε γιατί εκκρεμεί η εκλογική διαδικασία στην ΕΣΗΕΠΗΝ.