Διαπιστεύσεις Σύνοδος Κορυφής ΥΠΕΞ στην Θεσσαλονίκη

ΘΕΜΑ: Σύνοδος Κορυφής και Σύνοδος των Υπουργών Εξωτερικών της Διαδικασίας Συνεργασίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEECP) / Διευκολύνσεις προς ΜΜΕ και διαδικασία διαπίστευσης

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki Hotel, η Σύνοδος Κορυφής και η Σύνοδος των Υπουργών Εξωτερικών της Διαδικασίας Συνεργασίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEECP).

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΜΕ

A. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ

Για τους φωτορεπόρτερ που θα καλύψουν τη Σύνοδο Κορυφής προβλέπονται περιορισμένα pool, στα εξής σημεία:

α) αφίξεις (pool 1)

β) οικογενειακή φωτογραφία και έναρξη της Ολομέλειας (pool 2)

γ) συνέντευξη τύπου (pool 3 )

Επισημαίνεται ότι:

– οι φωτορεπόρτερ που θα καλύψουν τις αφίξεις (pool 1) δεν θα μπορούν να καλύψουν την οικογενειακή φωτογραφία και την έναρξη της Ολομέλειας (pool 2).

δεν είναι εφικτή η παρουσία περισσοτέρων του ενός (1) φωτορεπόρτερ από κάθε πρακτορείο ανά σημείο της Συνόδου.

B. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Οι δημοσιογράφοι που ενδιαφέρονται να καλύψουν τη Σύνοδο παρακαλούνται να μας αποστείλουν στο e-mail publicrelations@mfa.gr το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 6 Ιουνίου τα εξής:

ονοματεπώνυμο

-εκπροσωπούμενο Μέσο

-δημοσιογραφική ταυτότητα

-στοιχεία επικοινωνίας (e-mail και κινητό τηλέφωνο)

Οι δημοσιογράφοι θα μπορούν να εργαστούν στο Κέντρο Τύπου που θα λειτουργήσει την Παρασκευή 10 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki Hotel, ενώ θα επιτραπεί η πρόσβασή τους μόνο στη συνέντευξη τύπου του Π/Θ που θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής, καθώς τα υπόλοιπα σημεία προσφέρονται μόνο για φωτογραφική κάλυψη.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Η τηλεοπτική κάλυψη θα γίνει με pool από την ΕΡΤ.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΩΝ

Η παραλαβή των διαπιστεύσεων θα γίνει την Πέμπτη 9 Ιουνίου και ώρες 19.00-20.30 και την Παρασκευή 10 Ιουνίου από τις 9.00 το πρωί στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki Hotel.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα πρέπει να παραλάβουν αυτοπροσώπως τη διαπίστευση, επιδεικνύοντας:

– εν ισχύ διαβατήριο ή αστυνομική ταυτότητα.

– εν ισχύ δημοσιογραφική ταυτότητα.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση.

Σχετικά Άρθρα

Τραυματισμός συναδέλφου σε επεισόδια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κατά την διάρκεια των επεισοδίων που διαδραματίστηκαν στην συγκέντρωση των εποχιακών πυροσβεστών σήμερα στην Αθήνα , ο συνάδελφος Ορέστης Παναγιώτου  φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ και μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής της ΕΦΕ , τραυματίστηκε (δεν υπάρχει η ακριβής ιατρική εκτίμηση  έως αυτή την ώρα) από το ειδικό όχημα της Αστυνομίας με τον εκτοξευτήρα νερού   ,κατά την  […]

Συνάντηση της ΕΦΕ με την Ενωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου

Σήμερα ημέρα Δευτέρα και ώρα 15.00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εθιμοτυπικού χαρακτήρα. με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (Ε.Α.Ξ.Τ.) στα γραφεία της . Εκ μέρους της ΕΦΕ θα παρίστανται ο Πρόεδρος Χρήστος .Μπόνης και ο Γραμματέας Σωτήρης .Δημητρόπουλος