Ενημερωση απο την ΕΣΗΕΑ για σεμιναριο#«Η ασφάλεια των δημοσιογράφων σε εμπόλεμες ζώνες

 

Σεμινάριο: «Η ασφάλεια των δημοσιογράφων σε εμπόλεμες ζώνες και επικίνδυνες καταστάσεις- σεισμούς, πυρκαγιές, ακραία καιρικά φαινόμενα και διαμαρτυρίες».

Συμμετοχή στην εκπαίδευση προσομοίωσης σε στρατόπεδο των Ε.Δ.

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί ειδικά για τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο της ΕΣΗΕΑ εκπαίδευση σε στρατόπεδο των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού.

•    Για τη συμμετοχή στη δράση, είναι απαραίτητο να στείλετε μήνυμα στο seminaria@esiea.gr  με τον αριθμό της ταυτότητάς σας και τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου το αργότερο έως τη Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου στις δώδεκα το μεσημέρι.
•    Οι συμμετέχοντες που δεν θα στείλουν μήνυμα, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ να λάβουν μέρος στη δράση.
•    Υπενθυμίζεται ότι για τη χορήγηση της πιστοποιημένης βεβαίωσης παρακολούθησης αποτελεί προϋπόθεση η συμμετοχή σε όλες τις εισηγήσεις από τους εκπροσώπους του ΓΕΕΘΑ (6, 8, 13 & 15/2) συμπεριλαμβανομένης της συγκεκριμένης εκπαίδευσης.
Η αποστολή θα ξεκινήσει το πρωί και θα επιστρέψει νωρίς το απόγευμα, μετά την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Η μετάβαση στο στρατόπεδο, καθώς και η επιστροφή, θα γίνουν με λεωφορείο που θα παράσχει το Υπουργείο Άμυνας.
Ο στόχος της εκπαίδευσης από εκπροσώπους των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού είναι η προσομοίωση σε συνθήκες εμπόλεμης κατάστασης και η εκμάθηση πρακτικών για την ασφάλεια των δημοσιογράφων.
Είναι κατανοητό ότι για την άρτια οργάνωση της δράσης, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των συμμετεχόντων ενώ για την τήρηση των κανόνων ασφαλείας του στρατοπέδου, είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση των στοιχείων ταυτοποίησης των συμμετεχόντων.

Θα ακολουθήσει νεότερο μήνυμα με όλες τις λεπτομέρειες της συμμετοχής (τόπος και χρόνος αναχώρησης κ.λπ.).

Σχετικά Άρθρα

Αποφασεις του Πειθαρχικου Συμβουλιου

Συνεδρίαση Πειθαρχικού Συμβουλίου ΕΦΕ ====================================== Σήμερα 16/04/2021 και στα γραφεία της Ενωσης το Π.Σ. με παρόντες τον πρόεδρο Μιχάλη Καραγιάννη και τα μέλη Θωμά Δασκαλάκη, Γιάννη Λιάκο και Αλέξανδρο Μπελτέ και απόντα το μέλος Χάρη Ακριβιάδη, ολοκληρώσαμε την εξέταση της καταγγελίας με θέμα. ¨Καταγγελία του μέλους της Ε.Φ.Ε. Σ. Π. κατά του μέλους της Ε.Φ.Ε. […]

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ

Το ΔΣ της ΕΦΕ αποφάσισε κατά πλειοψηφία τον ορισμό επιτροπής που θα ασχοληθεί με την αλλαγή του καταστατικού της ΕΦΕ. Η επιτροπή θα είναι 7μελης. Ήδη το ΔΣ έχει ορίσει 4 άτομα και αναζητεί άλλους 3 συναδέλφους. Παρακαλούμε όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε δηλώστε το ενδιαφέρον σας μέχρι την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 22:00. […]