ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΑΣΙΛΙΑ ΒΕΛΓΙΟΥ 2-4.5.2022

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑ

=================================================

Σας ενημερώνουμε ότι οι Α.Μ. ο Βασιλιάς του Βελγίου Φίλιππος και η Βασίλισσα Ματθίλδη θα πραγματοποιήσουν επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας από τη Δευτέρα 2 Μαΐου έως την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ

Δευτέρα 2 Μαΐου

15:00 Κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

15:10 Συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κα Κ. Σακελλαροπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο

16:00 Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, κ. Κ. Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου

17:15 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Κ. Μπακογιάννη, στο Δημαρχιακό Μέγαρο

20:00 Επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο

Τρίτη 3 Μαΐου

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κατά σειρά επισκέψεις στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΑΝΤΑΜΑ, στον Αρχαιολογικό χώρο Σουνίου, στο Ξενοδοχείο Grecotel Cape Sounio όπου θα πραγματοποιηθεί επιστημονική συνάντηση, στον αρχαιολογικό χώρο Θορικού και στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Τετάρτη 4 Μαΐου

Ξενάγηση των Βασιλέων στον Τερματικό Σταθμό Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου Ρεβυθούσας.

ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Για τη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου προβλέπεται μόνο φωτογραφική κάλυψη α) της υποδοχής και β) της συνάντησης από περιορισμένο pool φωτορεπόρτερ. Οι φωτορεπόρτερ που θα καλύψουν την υποδοχή δεν θα μπορούν να καλύψουν τη συνάντηση εντός του Μεγάρου Μαξίμου.

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Για την κάλυψη της συνάντησης με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και του δείπνου παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι εκπρόσωποι των ΜΜΕ να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Τύπου της Προεδρίας (τηλ.: 210 7283611). Αντίστοιχα, για τη συνάντηση στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αθηνών, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπρόσωποι ΜΜΕ να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αθηναίων.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Η επίσκεψη του Βασιλιά του Βελγίου θα καλυφθεί τηλεοπτικά με pool από την ΕΡΤ.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση.

Σχετικά Άρθρα

Προθεσμια εγγραφης στην ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ

Λήγει αύριο τα μεσάνυχτα η προθεσμία για την ψηφιακή απογραφή του χρόνου εργασίας στο ΠΣ «ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ»   Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση.   Επισημαίνεται ότι   αύριο Τρίτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00 τα μεσάνυχτα λήγει η νέα προθεσμία  για την ολοκλήρωση της ψηφιακής  απογραφικής διαδικασίας […]

Συμμετοχή της ΕΦΕ στην Photovision 2022 και σε εκδήλωση συζήτησης για το σπιτι του Φωτογραφου

1//Συναδελφοι, όπως γνωριζετε (θέλω να πιστεύω)  στις  8 με 10     Απριλίου, ανοίγει τις πόρτες της η  PHOTOVISION 2022  στο  αθλητικό κέντρο Tae Kwon Do Στην πρωτοποριακή αυτη γιορτή της φωτογραφίας  , η ΕΦΕ κατάφερε και εξασφάλισε περίπτερο  το όποιο ευελπιστούμε οτι θα είναι μαι καλή ευκαιρία για την περαιτέρω διάδοση της ΕΝΩΣΗΣ στον κόσμο της […]