16 °C Athens, GR
Παρασκευή 26 Απριλίου, 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ν.Π.

Οι πρόσφατες δημόσιες τοποθετήσεις κυβερνητικών στελεχών, αφήνουν να εννοηθεί πως οι κατηγορίες που βαραίνουν τον συνάδελφο μας και μέλος της ΕΦΕ και της Ε.Α.Ξ.Τ. Ν. Π. συνεχίζουν να υφίστανται.

Η ΕΦΕ δηλώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο οτι ο συνάδελφος Ν.Π. που βρέθηκε στα Προσφυγικά της Λεωφώρου Αλεξάνδρας, ασκώντας το επάγγελμα του καθόλα νόμιμα, παρακωλύθηκε και συνελήφθη αναίτια, παρά το γεγονός οτι επέδειξε δυο φορές και τις δυο επαγγελματικές του ταυτότητες.

Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας θα συνεχίσει να παρακολουθεί το σοβαρό αυτό θέμα που για πρώτη φόρα παρουσιάστηκε το να συλλαμβάνεται φωτορεπόρτερ και να του απαγγέλλεται ο μισός ποινικός κώδικας, απαιτώντας ταυτόχρονα από όλους τους αρμόδιους να μεριμνήσουν ούτως ώστε να αποσυρθούν άμεσα, όλες οι κατηγορίες που βαραίνουν τον συνάδελφο μας Ν. Π..  

Σχετικά Άρθρα

Συναντηση της ΕΦΕ με τον Υφυπ.παρα τον Πρωθυπουργο αρμοδιο για θεματα ΜΜΕ, Θοδ.Λιβανιο

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ καλημερα Το απογευμα της Πεμπτης ,αντιπροσωπεια της ΕΦΕ (ΧΡ ΜΠΟΝΗΣ (Προεδρος) -ΓΙΩΡ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Αντιπρόεδρος)) επισκεφθηκε τον Υφυπ.παρσα τον Πρωθυπουργο και με αρμοδιοτητα τα ΜΜΕ  κ.΄Θοδωρη ΛΙΒΑΝΙΟ , για να τον ενημερωσει πανω στα θεματα που απασχολουν την ΕΦΕ ,καταθετοντας του  το υπομνημα  των αιτηματων μας, αντιστοιχο που είχε δοθεί  και στοκ κ.Πετσα(οπως  φπα που δεν […]

Ωράριο λειτουργίας γραφείων ΕΦΕ

Συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε πως τα γραφεία της ένωσης θα είναι ανοιχτά την Τετάρτη 6 Μαρτίου με σκοπό να εξυπηρετήσει τα μέλη της και να προβεί στην παροχή των επαγγελματικών ταυτοτήτων, από τις 13:00-16:00.