ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΦΕ

Συνάδελφοι

το Δοιηκητικό Συμβούλιο της ΕΦΕ στην τακτική του συνεδρίαση, όπως έλαβε χώρα στις 20 Δεκεμβρίου με θέματα ημερήσιας διάταξης τα οποία κοινοποιήθηκαν στα μέλη του Δ.Σ, αποφάσισε την διεξαγωγή της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης στις 27 Ιανουαρίου ημέρα Παρασκευή με θέματα που θα σας κοινοποιηθούν με νεώτερη ενημέρωση.

Όπως είναι γνωστό εκ του καταστατικού για να υπάρχει η απαιτούμενη απαρτία απαιτούνται πλειοψηφίες των μελών ανάλογα με την σύγκλιση της Γ.Σ. (η πρώτη απαιτεί απαρτία των 50+1 ταμειακά εντάξει, η δεύτερη με το 1/3 των ταμειακά εντάξει και η τρίτη απαιτεί το 1/4 των ταμειακά εντάξει.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν, για να υπάρξει η καθολική απαρτία, ορίστηκε ως προς την διεξαγωγή της πρώτη Γ.Σ. στις 13 Ιανουαρίου, της δεύτερης στις 20 Ιανουαρίου και της καταληκτικής την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023.

Ενδέχεται (για λόγους που δεν βαραίνουντην ΕΦΕ) να υπάρξει αλλαγή ημερομηνίας, καθόσον οι κατάλληλες αίθουσες που μπορούν να μας φιλοξενήσουν θα πρέπει να είναι διαθέσιμες.

Για όποια αλλαγή προκύψει (αν προκύψει) θα υπάρξει άμεση ενημέρωση σας.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση της ΕΦΕ με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη για την στέγη του φωτογράφου

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθές Παρασκευή στο Δημαρχείο της Αθήνας μεταξύ της ΕΦΕ(Χρήστος  Μπόνης/Πρόεδρος—Γιώργος. Παπαθανασίου /.Αντιπρόεδρος) και του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη’ Αφορμή της συνάντησης(κατόπιν αιτήματος της ΕΦΕ0  υπήρξε η πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει η ΕΦΕ για την δημιουργία ##ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ## στην Αθήνα. Οπως είναι γνωστόν σε όλους σας η πρώτη επαφή μας πραγματοποιήθηκε τον […]

διαδικασια εκτυπωσης νεων ταυτοτητων της εφε

Συναδελφοι Μετα την ομοφωνη αποφαση της συνεδριας της 3 Φεβρουαριου 2020 και την σημερινη επικυρωση της αποφασης απο την πλειοψηφια των μελων του Δ.Σ ,η ΕΦΕ προχωρα στην αγορα μηχανηματος εκτυπωσης ταυτοτητων. Ηδη σημερα ενημερωθηκε ο προμηθευτης ,η εταιρεια ΝOVATRON ((η οποια ειδικευετε στην εισαγωγη συγκεκριμενου τυπου μηχανηματος κατασκευης και εκτυπωσης ταυτοτητων και η οποια […]