ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΕΝΟΨΕΙ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΣ ΤΡΙΤΗ 4.7.2023

Καλείσθε σε τακτική συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΦΕ, την Τρίτη 4 Ιουλίου 2023 και ώρα 18.30 στα γραφεία της ΕΦΕ, Ακαδημίας 91-93, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

 

1. Πρόκληση σε ακρόαση μελών της ΕΦΕ μετά από επιστολή διαμαρτυρίας προς το Δ.Σ της ΕΦΕ για την αντιμετωπιση τους σε κληρώσεις, pool εκδηλώσεων κ.α.

2. Διαγραφή μελών

α) μέλη που προσχώρησαν στην ΔΙΕΦΕ

β) μέλη που αποχωρούν για να εγγραφούν σε δημοσιογραφική ένωση (ΕΣΗΕΑ).

γ) μέλη που οφείλουν συνδρομές άνω των τριών ετών (παραπομπή στο πειθαρχικό).

  1. Δημοσίευμα εφημερίδας Sport Time για το μέλος της ΕΦΕ Μ. Μ. (εκτιμήσεις-αποφάσεις).
  2. ΕΦΕ -καλοκαιρινή περίοδος βάρδιες.
  3. Κατάθεση ψηφίσματος απο την ΑΣΦ, με σκοπό την ψήφιση του απο το ΔΣ της ΕΦΕ, για την αντιπυρική περίοδο και τα μέτρα ασφαλείας εν ώρα εργασίας.
  4. Έγκριση Δ.Σ για συναντήσεις με πρόεδρο Super League και Υπουργό Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης για θέματα που εκρεμμούν απο την περίοδο του 2022.
  5. Λοιπά Θέματα (ενημέρωση για προβλήματα συναδέλφων στην Λάρισα, λήξη εργασιών task Force).
  6. Νέες ταυτοτητες.

 

 

 

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Σχετικά Άρθρα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αγαπητή Κυρία/Αγαπητέ Κύριε, Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι συνεχίζονται οι κακόβουλες ενέργειες παραπλανητικής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, με παραποίηση λογοτύπων της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης gov.gr, που αναγράφουν ότι η Εφορία σας ενημερώνει πως δικαιούστε επιστροφή φόρου και σας προτρέπουν «να κάνετε κλικ για να υποβάλετε αίτηση επιστροφής». Εφιστούμε εκ νέου την ιδιαίτερη προσοχή σας, καθώς πρόκειται […]

Ουκρανός Φωτορεπόρτερ έχασε την ζωή του κατά την διάρκεια του Πολέμου στην Ουκρανία

Άλλος ένας άνθρωπος της δημοσιογραφίας έχασε τη ζωή του στην Ουκρανία.Πρόκειται για τον Ουκρανό φωτορεπόρτερ Μακς Λέβιν που βρέθηκε νεκρός, ενώ αγνοούνταν από τις 13 Μαρτίου. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ουκρανικής προεδρίας, Αντρίι Γέρμακ, το πτώμα του Λέβιν «βρέθηκε κοντά στο χωριό Γκούτα Γκούτα Μεζιγίρσκα την 1η Απριλίου. Επίσης, σύμφωνα με τον Άντον Γερασένκο, […]