Καταγγελία της ΕΦΕγια δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport time.gr

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ, η ΕΦΕ προβαίνει σε δημόσια καταγγελία κατά του απαράδεκτου δημοσιεύματος της ιστοσελίδας sport time.gr , το οποίο στοχοποιεί τον συνάδελφο Μ.ΜΥΡΙΛΛΑ  μελος της εφε
Το δημοσίευμα περιεχέι ανεπίτρεπτα σχόλια      προβαινοντας  ακόμη και σε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς

                                                                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΜΥΡΙΛΛΑ

Ο συνάδελφος Μενέλαος Μυρίλλας, στο πλαίσιο των υπηρεσιών που παρέχει ως φωτορεπόρτερ, κατέγραψε ως όφειλε, τα δρώμενα της προεκλογικής συγκέντρωσης του υποψηφίου κόμματος ΝΙΚΗ στο Σ.Ε.Φ. στις 22/6/2023.

Θεωρούμε άδικη κι επιλήψιμη την «επίθεση» που δέχθηκε από τον ιστότοπο «sportime.gr», χαρακτηριζόμενος μάλιστα ως «προβοκάτορας» και ως «στρατευμένο παπαγαλάκι».

Το σχετικό δημοσίευμα εκφράζεται υποτιμητικά για το επάγγελμα των φωτορεπόρτερ και αυτό μας υποχρεώνει να λάβουμε θέση, γνωρίζοντας μάλιστα ότι ο εν λόγω συνάδελφος  Μενέλαος Μυρίλλας, εκτελεί τίμια, σοβαρά και αντικειμενικά το έργο του, αποτυπώνοντας την αλήθεια στην εικόνα, παράλληλα δε στιχοποιεί ταυτόχρονα συναδέλφους προσωπικά , όπως επανειλημμένως έχει συμβεί και στο παρελθόν με αρκετά δημοσιεύματα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΩΝ ΕΝΤΎΠΩΝ Η έκφραση προσωπικών απόψεων και τοποθετήσεων στο facebook είναι απολύτως συμβατή με τις δημοκρατικές αντιλήψεις μας, δεδομένου ότι το εν λόγω κόμμα έθεσε εαυτόν και την ιδεολογία του στην κρίση κάθε Έλληνα πολίτη.

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Απωλεια Συναδελφου

Το Δ.Σ της ΕΦΕ  σημερα  εχασε ενα εκλεκτο φιλο και συναδελφο επι πολλα χρονια .Τον Γιαννη Μπαρδοπουλο σε ηλικα 57 χρονων.Επι πολλα χρονια φωτορεπορτερ στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ εδινε καθημερινα το στιγμα του σε ολα τα σημαντικα γεγονοτα .Δυστυχως με τις αλλαγες στο εκδοτικο συγκροτημα και τις περικοπες, εχασε την δουλεια του στα πλαισια των εκσυγχρονιστικων αλλαγων […]