Στήριξη της ΕΦΕ στα αιτήματα των εργαζομένων του INTIMENEWS PHOTO AGENCY

Με την διαδικασία της δια περιφοράς ψήφου η πλειοψηφία των μελών του ΔΣ της ΕΦΕ αποφάσισε να στηρίξει τα αιτήματα των εργαζομένων του πρακτορείουοι INTIMENEWS PHOTO AGENCY οι οποιοί κοινοποίησαν το αίτημα τους και προς το ΔΣ της ΕΦΕ, ζητώντας από την εργοδοσία του εν λόγω πρακτορείου την πληρωμή των καυσίμων για τα ιδιόκτητα μέσα μεταφοράς των εργαζομένων, των service που απαιτούνται για την ομαλή λειτουργία των οχημάτων τους, καθώς επίσης και οποιασδήποτε φθοράς εξοπλισμού.

Ακολουθεί το κείμενο των εργαζομένων INTIMENEWS PHOTO AGENCY:

Οι  εργαζόμενοι στο πρακτορείο INTIME και INTIMENEWS  είμαστε περήφανοι που εργαζόμαστε στον χώρο του φωτορεπορτάζ  και αποτελούμε μέλη του. Δουλεύουμε  όλοι μας με προσήλωση και  επιμονή για να προβάλουμε τα γεγονότα, με όση μεγαλύτερη συνέπεια, κάτι που είναι στόχος του πρακτορείου. Όλοι μαζί προσπαθούμε να λύνουμε τα τυχόν προβλήματα και δυσκολίες που προκύπτουν στην καθημερινότητα της δύσκολης και απαιτητικής δουλειάς μας. Ένα πρόβλημα σοβαρό για την επιβίωσή μας είναι ότι επιβαρυνόμαστε τα έξοδα κινησης για την κάλυψη των αναγκών της  δουλειάς του πρακτορείου.Τώρα ειδικά που η τιμή της βενζίνης έχει πλέον ανέβει δραματικά ενώ η γενικότερη αύξηση τιμών έχει μειώσει στην πράξη το εισόδημά μας, αδυνατούμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας.Το κόστος είναι δυσβάσταχτο. Καλούμε σε συζήτηση και ζητάμε :
• Πληρωμή των καυσίμων. Είτε με βάση την πραγματική κατανάλωση (αποδείξεις), είτε με αποζημίωση ανά χιλιόμετρο (0,30 ευρω/ χλμ) είτε με σταθερό επιμίσθιο ύψους όχι λιγότερο από 200 ευρώ/ μήνα, είτε με βάση την μέση κατανάλωση βενζίνης ανα 100 χλμ συμφωνα με το εγχειρίδιο του κατασκευαστή.
• Πληρωμή για την κανονική φθορά του ιδιοκτήτου μέσου μεταφοράς (λάδια, σέρβις, λάστιχα σύμφωνα με το εγχειρίδιο του κατασκευαστή) και του ιδιόκτητου φωτογραφικού υλικού. Καθώς και της έκτακτης φθοράς (ατύχημα, αστυνομική βία) εν ώρα εργασίας. 
Αθήνα, Απρίλης 2022
με εκτίμηση
Οι εργαζόμενοι από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Ο Τελικος κατάλογος των εκλογεων της 14 Ιανουαριου 2022

Μετά το πέρας της παράτασης για την καταβολή των συνδρομών ο εκλογικός κατάλογος για τις εκλογές της 14.01.2022  της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας έχει ως εξής: ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2022 Α/Μ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ 467 Αβραμίδης Αλέξανδρος 403 Αθανασόπουλος Πέτρος 365 Ακριβιάδης Χαράλαμπος 613 Αναγνωστόπουλος Θεόδωρος 690 Αναστασίου Άγγελος 620 Ανδρουτσοπουλος Ιωαννης 533 Αρβανιτίδης Νικόλαος 691 Ασβεστόπουλος Βασίλης […]

Εγγραφη στο μητρωο Καλλιτεχνων Δημιουργων Τεχνης και Πολιτισμου

Δεν γνωριζω αν αφορα καποιους συναδελφους του συγκεκριμενου ρεπορταζ . Σε περιπτωση που εχει ισχυ και στον χωρο μας  ειναι σημαντικο να ξεκινησετε την διαδιακασι εγγραφης ====================================================================== Αθήνα, 8 Ιανουαρίου 2021 Λήγει μεθαύριο, 10 Ιανουαρίου 2021 η εγγραφή στο Μητρώο Καλλιτεχνών, Δημιουργών και Επαγγελματιών της Τέχνης και του Πολιτισμού για την χορήγηση αποζημίωσης ειδικού σκοπού […]