ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΦΕ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΦΕ την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023. Στη διαδικασία παρευρέθηκε η Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής Ισμήνη Βλασσοπούλου, η οποία κατέθεσε επίσημα το πρακτικό των αρχαιρεσιών στο σώμα, ανακοινώντας ταυτόχρονα για άλλη μια φορά τα αποτελέσματα των εκλογών.
Στη συνέχεια προτού ξεκινήσει η μυστική ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προεδρείου η παράταξη της ΑΣΦ έκανε πρόταση για αναλογικό προεδρείο προς την παράταξη
Ενωμένοι Φωτορεπόρτερ, οι οπόιοι με την σειρά τους παραχώρησαν την θέση του αντιπροέδρου που τους προτάθηκε πίσω στην ΑΣΦ.
Έτσι λοπόν, μετά τις σχετικές ψηφοφορίες προέκυψε το παρακάτω προεδρείο:

Για την θέση του Προέδρου: Δημητρόπουλος Σωτήρης
Για την θέση του Γενικού Γραμματέα: Μιχαλάκης Δημήτρης
Για την θέση του Αντιπροέδρου: Παλαιολόγος Νίκος
Για την θέση του Ταμία: Τάτσης Βαγγέλης
Για την θέση του Ειδικού Γραμματέα: Στεφάνου Στέλιος

Ακολουθούν αλφαβητικά τα μέλη του νέου ΔΣ:

Αθανασόπουλος Πέτρος
Καπάνταης Δημήτρης
Καραγιάννης Μιχάλης
Μπόνης Χρήστος

Σχετικά Άρθρα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ΩΡΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Για διευκόλυνση των συναδέλφων φωτοειδησεογράφων, οι οποιοι θα παρευρεθούν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 30 Ιουνίου, 2022 στην αίθουσα του 1ου ορόφου στην ΕΣΗΕΑ επί της οδού Ακαδημίας 20 και ώρα 16:00, το Δικοιτικό Συμβούλιο της ΕΦΕ προκηρύσσει 4ωρη στάση εργασίας, μεταξύ των ωρών 16:00 – 20:00.   Γενικός Γραμματέας της ΕΦΕ, Δημητρόπουλος Σωτήρης.

Προσφορες για τα μελη της ΕΦΕ απο την εταιρεια WIND

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Δεδομένα Internet (Gb που  εμπεριέχονται)  2GB  10GB  *Απεριόριστα Κλήσεις εντός του ομίλου  Απεριόριστες  Απεριόριστες  Απεριόριστες Λεπτά ομιλίας προς όλα τα  δίκτυα κινητής τηλεφωνίας  200′  3.000′  Απεριόριστες Λεπτά ομιλίας προς σταθερά  (αστικά και υπεραστικά)  Απεριόριστες  Απεριόριστες  Απεριόριστες SMS προς όλα τα δίκτυα   κινητής τηλεφωνίας  –  3.000  1.500 Χρήση Roaming (Ευρπαϊκή  Ένωση)  Ενσωμετωμένη χρήση  […]