ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΦΕ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Η ΕΦΕ συμμετέχει στην 24ωρη απεργία όπως αυτή έχει προκηρυχθεί για τις 6 Απριλίου από την ΓΣΕΕ. -ΑΔΕΔΥ

Το μεγάλο κύμα ακριβείας που απλώνεται στα είδη πρώτης ανάγκης, στην ενέργεια, στα καύσιμα πλήττει ολους τους εργαζόμενους χωρις να εξαιρει και τον κλαδο του φωτορεπορτάζ. Η ακρίβεια μάλιστα αυτή επιτείνεται ακόμα περισσότερο μετά το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία μετά την ρωσική εισβολή κατι που γινεται ιδιαιτερα επιβαρυντικη για το εισοδημα μας . Είναι επιτακτικό να παρθούν μέτρα στήριξης για ολους εργαζόμενους. Με αυξησεις μισθων μειωση ΦΠΑ κ.α Η μαζική συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις θα δώσει ένα ηχηρό μήνυμα για την ικανοποίηση των βασικων μας αναγκών, αφήνοντας παρακαταθήκη για νέους αγώνες.
Κατά την διάρκεια της 24ωρης απεργίας απαγορεύεται η φωτογραφική καταγραφή της επικαιρότητας (όπως εχει αποφασιστει από το Δ.Σ) , με μοναδικές εξαιρέσεις:
α) κάλυψη απεργιακών κινητοποιήσεων,
β) προγραμματισμένη εμπορική εκδήλωση η οποία έχει προγραμματιστεί νωρίτερα από την προκήρυξη της απεργίας, όπως αυτή αποφασίστηκε από την ΕΦΕ (Τρίτη 29 Μαρτίου), η οποία πρέπει να τεθεί υπό όψη του ΔΣ της ΕΦΕ, προκειμένου να κριθεί υπό εξαίρεση ή όχι.
Κάθε άλλη καταγραφή εμπίπτει σε πειθαρχικό έλεγχο της ΕΦΕ.
Κλείνοντας το ΔΣ της ΕΦΕ, έχοντας ως γνώμονα την προστασία των συναδέλφων της, από τυχόν μη τήρηση της απεργίας, απαγορεύει σε ιδιωτικά και δημόσια πρακτορεία να χρησιμοποιήσουν συναδέλφους μη μελών της ΕΦΕ (είτε χρησιμοποιώντας συναδέλφους που απασχολούνται σε πρακτορεία, αλλά ακόμα δεν έχει η εγκριθεί η εγγραφή τους στην ένωση, είτε ανήκουν σε άλλη ένωση του τύπου) με σκοπό την κάλυψη ειδησεογραφικού ρεπορτάζ πλην του ρεπορτάζ με το απεργιακό περιεχόμενο , όπως επίσης απαγορεύεται να ανεβάσουν στις ιστοσελίδες τους διαφορετικό περιεχόμενο που δεν καλύπτεται από τις παραπάνω εξαιρέσεις.

Σχετικά Άρθρα

Εξοδιος ακολουθια του πρ.Προεέδρου Κάρολου Παπούλια

Αγαπητοί συνάδελφοι   μετά απο τηλεφωνικές επαφές και μια συνάντηση με τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Αττικής , τον Αστυνομικό διευθυντή (διοικητή του Α.Τ. Παγκρατίου, τον προϊστάμενο του Ι.Ν. Αγ Σπυρίδωνος (στον οποίο Ναό θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του πρ. Πρόεδρου της  Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια) και εκπροσώπου της Προεδρίας της Δημοκρατίας, αποφασίστηκαν τα εξής  ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ […]

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι συνήλθε και συστάθηκε ως σώμα σήμερα Κυριακή 3 Δεκέμβρη η Εφορευτική επιτροπή όπως εκλέχθηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας Γ.Σ., για τις επερχόμενες εκλογές του σωματείου μας τη Κυριακή στις 17/12. Πρόεδρος εκλέχτηκε η Ισμήνη Βλασσοπούλου, γραμματέας ο Λευτέρης Πιταράκης, μέλος ο Σπύρος Μπακάλης, αναπληρωματικό μέλος ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.