Συνάντηση της ΕΦΕ με την ΕΟΕ και τον Πρόεδρο Σπύρο Καπράλο

Συνάντηση μεταξύ της ΕΦΕ και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΟΕ μετά από αίτημα της Ένωσής μας.
Στη συνάντηση συμμετείχαν από την ΕΦΕ ο Πρόεδρος Χρ Μπόνης και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Παπαθανασίου και από την ΕΟΕ ο Πρόεδρος Σπύρος Καπράλος  και ο προϊστάμενος του γραφείου τύπου της ΕΟΕ Δήμος Μπουλούκος
Σε άριστο κλίμα συζητήθηκαν διάφορα θέματα θεσμικής εκπροσώπησης των φωτορεπόρτερ στις εκδηλώσεις της ΕΟΕ καθώς επίσης το ζήτημα της καλύτερης και πληρέστερης συνεργασίας των δύο Φορέων.
Η ΕΟΕ τόσο δια του Προέδρου της, όσο και δια του προϊσταμένου του Γρ. Τύπου έδωσαν καθαρές και θετικές απαντήσεις στα αιτήματα της Ένωσης και διαβεβαίωσαν ότι από την πλευρά τους τηρούνται πλήρως τα  όσα έχουν συμφωνηθεί σε προγενέστερες συναντήσεις μας.
Η δέσμευση αυτή αποτελεί ιδιαίτερα ενθαρρυντικό στοιχείο, όσον αφορά την αποδοχή των θέσεων της Ένωσής μας απο τον κορυφαίο Φορέα για την ανάπτυξη, την προαγωγή και την προστασία του Ολυμπιακού Κινήματος και του αθλητισμού.
Περαιτέρω συμφωνήθηκε να διερευνηθεί η δυνατότητα περαιτέρω συνεργασίας, όπως αυτή της της ΕΦΕ με την Super League
Τέλος, και οι δύο πλευρές δεσμεύθηκαν να συναντηθούν εκ νέου για να αποτιμηθεί η πορεία της συνεργασίας προς όφελος αμφοτέρων των μερών, μετά το τέλος των Ολυμπιακών αγώνων.

Σχετικά Άρθρα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΦΕ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Η ΕΦΕ συμμετέχει στην 24ωρη απεργία όπως αυτή έχει προκηρυχθεί για τις 6 Απριλίου από την ΓΣΕΕ. -ΑΔΕΔΥ Το μεγάλο κύμα ακριβείας που απλώνεται στα είδη πρώτης ανάγκης, στην ενέργεια, στα καύσιμα πλήττει ολους τους εργαζόμενους χωρις να εξαιρει και τον κλαδο του φωτορεπορτάζ. Η ακρίβεια μάλιστα αυτή επιτείνεται ακόμα περισσότερο μετά το ξέσπασμα του […]

Συναντηση με τον Υπουργο και κυβερνητικο εκπροσωπο κ.Πετσα

Αγαπητοι συναδελφοι Μετα απο αρκετες και  επιπονες προσπαθειες  που διηρκησαν περιπου 8 μηνες καταφέραμε να εξασφαλίσουμε μια συναντηση με τον κ.Πετσα , Κυβερνητικο εκπροσωπο και καθ ύλην αρμοδιο για τα προβληματα μας , χωρις να παραγνωριζουμε οτι και πολλοι αλλοι   Υπουργοι-(Οικονομικων Εργασιας, Υγειας -Προστασιας του Πολιτη και Πολιτισμου)   δεν  ανηκουν στην ιδια κατηγορια με τον […]