Συνάντηση της ΕΦΕ με την ΕΟΕ και τον Πρόεδρο Σπύρο Καπράλο

Συνάντηση μεταξύ της ΕΦΕ και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΟΕ μετά από αίτημα της Ένωσής μας.
Στη συνάντηση συμμετείχαν από την ΕΦΕ ο Πρόεδρος Χρ Μπόνης και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Παπαθανασίου και από την ΕΟΕ ο Πρόεδρος Σπύρος Καπράλος  και ο προϊστάμενος του γραφείου τύπου της ΕΟΕ Δήμος Μπουλούκος
Σε άριστο κλίμα συζητήθηκαν διάφορα θέματα θεσμικής εκπροσώπησης των φωτορεπόρτερ στις εκδηλώσεις της ΕΟΕ καθώς επίσης το ζήτημα της καλύτερης και πληρέστερης συνεργασίας των δύο Φορέων.
Η ΕΟΕ τόσο δια του Προέδρου της, όσο και δια του προϊσταμένου του Γρ. Τύπου έδωσαν καθαρές και θετικές απαντήσεις στα αιτήματα της Ένωσης και διαβεβαίωσαν ότι από την πλευρά τους τηρούνται πλήρως τα  όσα έχουν συμφωνηθεί σε προγενέστερες συναντήσεις μας.
Η δέσμευση αυτή αποτελεί ιδιαίτερα ενθαρρυντικό στοιχείο, όσον αφορά την αποδοχή των θέσεων της Ένωσής μας απο τον κορυφαίο Φορέα για την ανάπτυξη, την προαγωγή και την προστασία του Ολυμπιακού Κινήματος και του αθλητισμού.
Περαιτέρω συμφωνήθηκε να διερευνηθεί η δυνατότητα περαιτέρω συνεργασίας, όπως αυτή της της ΕΦΕ με την Super League
Τέλος, και οι δύο πλευρές δεσμεύθηκαν να συναντηθούν εκ νέου για να αποτιμηθεί η πορεία της συνεργασίας προς όφελος αμφοτέρων των μερών, μετά το τέλος των Ολυμπιακών αγώνων.

Σχετικά Άρθρα

Ενημέρωση της ΕΦΕ για τον Αλέκο Βουτσαρά

Αγαπητοί Συνάδελφοι Η καταστροφική φωτιά που έπληξε την Αττική πριν λίγες ημέρες , ανάμεσα στους πληγέντες που έχασαν περιουσίες , ήταν και ο αγαπητός συνάδελφος  Αλέκος Βουτσαράς .Οπως  πληροφορήθηκαμε , το πλούσιο αρχείο του , κατεστράφη απο την τεράστια σε έκταση φωτά στην Βαρυμπόπη.. Παρακαλείσθε όλοι, ,όποιος γνωρίζει στοιχεία επαφής του  Αλέκου(τηλέφωνο, email κλπ) να […]

Συζητηση στην Βουλή της τροπολογίας για τις προσλήψεις φωτορεπόρτερ στους Δήμους

Συναδελφοι σημερα στην βουλη υπαρχει η συζητηση και η ψηφιση του ν/σ του Υπ.ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Στο συγκεκριμενο νομοσχεδιο μετα απο πολλες προσπάθειες (ενος ετους) συζητησεις και επαφες , με παρεμβαση του ΜΕΡΑ και της Βουλευτη Σοφιας Σακοραφα πετυχαμε , σε πρωτο σταδιο, να εισαχθει σαν τροπολογια η αποφαση της ΚΕΔΕ για προσληψεις φωτορεπορτερ με διαρκεια συμβασης […]