Συνάντηση της ΕΦΕ με την ΕΟΕ και τον Πρόεδρο Σπύρο Καπράλο

Συνάντηση μεταξύ της ΕΦΕ και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΟΕ μετά από αίτημα της Ένωσής μας.
Στη συνάντηση συμμετείχαν από την ΕΦΕ ο Πρόεδρος Χρ Μπόνης και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Παπαθανασίου και από την ΕΟΕ ο Πρόεδρος Σπύρος Καπράλος  και ο προϊστάμενος του γραφείου τύπου της ΕΟΕ Δήμος Μπουλούκος
Σε άριστο κλίμα συζητήθηκαν διάφορα θέματα θεσμικής εκπροσώπησης των φωτορεπόρτερ στις εκδηλώσεις της ΕΟΕ καθώς επίσης το ζήτημα της καλύτερης και πληρέστερης συνεργασίας των δύο Φορέων.
Η ΕΟΕ τόσο δια του Προέδρου της, όσο και δια του προϊσταμένου του Γρ. Τύπου έδωσαν καθαρές και θετικές απαντήσεις στα αιτήματα της Ένωσης και διαβεβαίωσαν ότι από την πλευρά τους τηρούνται πλήρως τα  όσα έχουν συμφωνηθεί σε προγενέστερες συναντήσεις μας.
Η δέσμευση αυτή αποτελεί ιδιαίτερα ενθαρρυντικό στοιχείο, όσον αφορά την αποδοχή των θέσεων της Ένωσής μας απο τον κορυφαίο Φορέα για την ανάπτυξη, την προαγωγή και την προστασία του Ολυμπιακού Κινήματος και του αθλητισμού.
Περαιτέρω συμφωνήθηκε να διερευνηθεί η δυνατότητα περαιτέρω συνεργασίας, όπως αυτή της της ΕΦΕ με την Super League
Τέλος, και οι δύο πλευρές δεσμεύθηκαν να συναντηθούν εκ νέου για να αποτιμηθεί η πορεία της συνεργασίας προς όφελος αμφοτέρων των μερών, μετά το τέλος των Ολυμπιακών αγώνων.

Σχετικά Άρθρα

Μια εκδηλωση με την συμμετοχη του Λευτερη Πιταρακη

“Τραύμα και ψυχολογική ανθεκτικότητα: Μια εισαγωγή για δημοσιογράφους”, webinar, Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, 18.00 Τραύμα και ψυχολογική ανθεκτικότητα: Μια εισαγωγή για δημοσιογράφους”, την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, 18.00-20.00. Pitarakis, Lefteris <LPitarakis@ap.org> Μαζί με τον Gavin Rees Δ/ντή του The Dart Center for Journalism and Trauma Europe έχω τη χαρά να συμμετέχω στο online workshop του iMEdD Συμμετοχές […]

Εκλογές 2019 – Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος, ΕΦΕ, νέο ΔΣ

Συνήλθε προχθές Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 σε (πρώτη) συνεδρίαση το νέο Δ.Σ  της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος (ΕΦΕ) για να οριστούν οι αρμοδιότητες (θέσεις) του προεδρείου. Από την μυστική ψηφοφορία που διεξήχθη προέκυψε το νέο Δ.Σ. το όποιο είναι το έξης : Πρόεδρος: ΧΡΗΣΤΟς ΜΠΟΝΗΣ Γραμματέας: ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Αντιπρόεδρος    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ειδικός Γραμματέας: ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΤΖΑΡΤΖΗ Ταμίας: WILLIAM FAITHFUL Υπενθυμίζουμε ότι […]