Συνάντηση της ΕΦΕ με την ΕΟΕ και τον Πρόεδρο Σπύρο Καπράλο

Συνάντηση μεταξύ της ΕΦΕ και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΟΕ μετά από αίτημα της Ένωσής μας.
Στη συνάντηση συμμετείχαν από την ΕΦΕ ο Πρόεδρος Χρ Μπόνης και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Παπαθανασίου και από την ΕΟΕ ο Πρόεδρος Σπύρος Καπράλος  και ο προϊστάμενος του γραφείου τύπου της ΕΟΕ Δήμος Μπουλούκος
Σε άριστο κλίμα συζητήθηκαν διάφορα θέματα θεσμικής εκπροσώπησης των φωτορεπόρτερ στις εκδηλώσεις της ΕΟΕ καθώς επίσης το ζήτημα της καλύτερης και πληρέστερης συνεργασίας των δύο Φορέων.
Η ΕΟΕ τόσο δια του Προέδρου της, όσο και δια του προϊσταμένου του Γρ. Τύπου έδωσαν καθαρές και θετικές απαντήσεις στα αιτήματα της Ένωσης και διαβεβαίωσαν ότι από την πλευρά τους τηρούνται πλήρως τα  όσα έχουν συμφωνηθεί σε προγενέστερες συναντήσεις μας.
Η δέσμευση αυτή αποτελεί ιδιαίτερα ενθαρρυντικό στοιχείο, όσον αφορά την αποδοχή των θέσεων της Ένωσής μας απο τον κορυφαίο Φορέα για την ανάπτυξη, την προαγωγή και την προστασία του Ολυμπιακού Κινήματος και του αθλητισμού.
Περαιτέρω συμφωνήθηκε να διερευνηθεί η δυνατότητα περαιτέρω συνεργασίας, όπως αυτή της της ΕΦΕ με την Super League
Τέλος, και οι δύο πλευρές δεσμεύθηκαν να συναντηθούν εκ νέου για να αποτιμηθεί η πορεία της συνεργασίας προς όφελος αμφοτέρων των μερών, μετά το τέλος των Ολυμπιακών αγώνων.

Σχετικά Άρθρα

Συναντηση της ΕΦΕ με τον Προεδρο της Βουλης

Μετά από αίτημα της Ένωσής μας, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση με το Γραφείο του Προέδρου της Βουλής κου Κων. Τασούλα.  Την ΕΦΕ εκπροσώπησαν ο  Πρόεδρος Χρ. Μπόνης και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Παπαθανασίου, ενώ τον Πρόεδρο της Βουλής, ο οποίος τελευταία στιγμή δεν κατέστη δυνατό να παραστεί,  λόγω έκτακτου κωλύματος, εκπροσώπησε ο Διευθυντής του γραφείου του κ. […]

Συνεδριαση του διασωματειακου–κοινη ανακοινωση

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ENΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ   Αθήνα, 11 Μαρτίου 2021 Καμία μορφή βίας  δεν θα παρεμποδίσει την ελεύθερη ενημέρωση  και την αδιάβλητη […]