Συνεδρίαση του Δ.Σ της ΕΦΕ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Προς τους

κ. Βασίλη Ασβεστόπουλο                        Γεν. Γραμματέα Δ.Σ

κ. Γιώργος Παπαθανασίου                      Αντιπρόεδρο Δ.Σ

κ. Στέλιο Μισίνα                                          Ειδ. Γραμματέα Δ.Σ

κ. Αποστόλη Παπανικολάου                  Ταμία Δ.Σ

 

Τα μέλη του ΔΣ

κ.   Παναγιώτη Μοσχανδρέου

κ. Αργύρη Μακρή

κ. Νικόλαου Αποστολόπουλου

κ. Παναγιώτη Τριχιά

 

Καλείσθε σε τακτική συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΦΕ, την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021 και ώρα 19.00 διαδικτυακά με θέμα Ημερήσιας Διάταξης:

 

1)      Ενημέρωση για την πρωτοβουλία της ΕΦΕ, να προτείνει στην Προέδρο της επιτροπής  1821-2021 -200 χρονιά, κα. Γ. Αγγελοπούλου να  χρηματοδοτήσει  την δημιουργία ενός αναμνηστικού πολυτελούς λευκώματος  με φωτογραφικό υλικό των επετειακών εκδηλώσεων του τριήμερου 23, 24, 25 Μάρτιου. Το φωτογραφικό υλικό θα προέρχεται αποκλειστικά από τους συνάδελφους μέλη της ΕΦΕ που συμμετείχαν μέσω της διαδικασίας των προκλήσεων – διαπιστεύσεων στις επετειακές εκδηλώσεις.

2)      Ενημέρωση για την συνάντηση που υπήρξε από αντιπροσωπεία  της ΕΦΕ (Προέδρος -Αντιπρόεδρος) με τον Υπουργό Εσωτερικών – Δημοσίας Διοίκησης κ. Βορίδη για το  μείζων θέμα μετα και την θετική εισήγηση της ΚΕΔΕ, για προσλήψεις  φωτορεπόρτερ (και μόνο) στα Γραφεία τύπου των Δήμων σε όλη την επικράτεια.

3)      Συζήτηση και τοποθετήσεις των μελών του Δ.Σ  για το απαράδεκτο φαινόμενο παράλληλα και με την αντιδεοντολική συμπεριφορά, συνάδελφων, να παραβιάσουν τους συγκεκριμένους όρους και υποδείξεις που είχαν τεθεί, κατά τις επετειακές εκδήλωσες την 25η Μάρτιου. Παραβιάζοντας τους όρους που ετέθησαν από το Γρ. τύπου του Πρωθυπουργού καθώς και της αρμόδιας γραμματείας του Υπ. Εξ. (Διεύθυνση εθιμοτυπίας και Δημοσίων Σχέσεων) η ΕΦΕ βρέθηκε στην δυσάρεστη θέση να απολογηθεί για τις συγκεκριμένες πράξεις. Παράλληλα δε, υπήρξαν πολλές και έντονες αντιδράσεις συνάδελφων για την μη τήρηση των ειδικών διαπιστεύσεων (pool).

 

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

— Γενικός Γραμματέας

ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ

UNION OF PRESS PHOTOGRAPHERS OF GREECE

Ακαδημίας 91-93, Αθήνα 106 77

91-93, Akadimias Street, Athens 106 77

TEL. 211 0132827

Σχετικά Άρθρα

κλοπη φωτογραφικου εξοπλισμου

Εκλαπη απο συναδελφο στο Συνταγμα ολος ο φωτογραφικος εξοπλισμος του  μαζι με την τσαντα .Οταν λαβουμε τα s.n. των εξαρτηματων θα τα ανεβασουμε για να τα γνωριζετε σε περιπτωση που σας πλησιασουν να σας πουλησουν ενα η περισσοτερα ειδη. Με την ευκαιρια αυτη  σας παρακαλουμε 1/ να καταγραφετε σε ενα συγκεκριμενο χωρο στο τηλεφωνο σας […]

Συναντηση της ΕΦΕ με τον Τομεαρχη Προστασιας του Πολιτη του ΣΥΡΙΖΑ Χρ Σπιρτζη

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΦΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  ΧΡΗΣΤΟ ΣΠΙΡΤΖΗ Αντιπροσωπεία της ΕΦΕ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Χρ. Μπόνη και τον Αντιπρόεδρο Γ. Παπαθανασίου συναντήθηκε την Πέμπτη 11-03-2021 με τον βουλευτή Χρήστο Σπίρτζη – Toμεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μετά από πρωτοβουλία του. Η συνάντηση διεξήχθη με […]