Κάλεσμα της ΕΦΕ με σκοπό τη δημιουργία φωτογραφικής έκθεσης για το έγκλημα στα Τέμπη

Στις 28 Φεβρουαρίου του 2024 συμπληρώθηκε  ένας χρόνος από το εγκληματικό δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους ανάμεσα τους πολλούς φοιτητές και νέα παιδιά προκαλώντας ανείπωτη θλίψη σε όλη τη χώρα και μία διαρκή ανοιχτή πληγή σε δεκάδες οικογένειες.

Η ΕΦΕ υιοθετώντας τα συνθήματα, όπως αυτά εκφράστηκαν στις μεγάλες κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα, δηλαδή “το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί”, “όλων των νεκρών να γίνουμε φωνή”, προτίθεται να οργανώσει φωτογραφική έκθεση – εκδήλωση με τις φωτογραφίες συναδέλφων που κάλυψαν τα γεγονότα τόσο στα Τέμπη, τις μεγάλες συγκεντρώσεις καθώς και τις μορφές αλληλεγγύης του λαού μας, (εθελοντικές αιμοδοσίες και άλλα). 

Η ΕΦΕ επιδιώκει με αυτή της την έκθεση, να βάλει στο επίκεντρο το εγκληματικό δυστύχημα στα Τέμπη, αλλά και να ανοίξει ένα θέμα συζήτησης, κατά πόσο κάθε χώρος δουλειάς εγκυμονεί κινδύνους κάτω από τη λογική του κόστους – οφέλους. 

Επιπλέον υπάρχει σκέψη η έκθεση αυτή να συναντηθεί με μαθητές σχολείων, φοιτητές, φορείς, άλλα σωματεία του τύπου κ.α.

Θα γίνει προσπάθεια η έκθεση να ταξιδέψει και στην περιφέρεια. Ζητάμε από όποιον συνάδελφο επιθυμεί να συμμετάσχει, να στείλει μέχρι 15 φωτογραφίες των 300 dpi 20Χ30 cm. 

Η επιτροπή που θα αναλάβει το στήσιμο και την επιλογή των φωτογραφιών αποτελείται από τους: Μιχάλη Καραγιάννη, Δημήτρη Μιχαλάκη και Βαγγέλη Τάτση.

Υ.Γ.1: Ορίζεται ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής φωτογραφιών η Κυριακή 31 Μαρτίου 2024.

Υ.Γ. 2:Tις φωτογραφίες να τις στέλνεται στο email του ταμία, Βαγγέλη Τάτση μέσω WeTransfer.

Σχετικά Άρθρα

Γιλέκα για το πρωτάθλημα της S/L

Προς του συναδέλφους που κατά την περασμένη (ποδοσφαιρική) περίοδο  2022-2023—προμηθευτηκαν το διακριτικό γελεκάκι που τους επιτρέπει να εισέρχονται στους αγωνιστικούς χώρους για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Super League Συναδελφοι Μετά την τελευταία ενημέρωση από το γραφείο τύπου της Super League  υπάρχουν τα εξής δεδομένα Όσον αφορά την προμήθεια γιλέκων  Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας με το περσινό που προμηθευτήκατε την δευτερη φορα. Υποχρεούστε ολοι […]