15 °C Athens, GR
Παρασκευή 26 Απριλίου, 2024

Φωτογραφίες από το άγριο ξύλο στην κλήρωση της Football League

Από επεισόδια και τον τραυματισμό ενός φωτορεπόρτερ αμαυρώθηκε η κλήρωση της Football League στο Αττικό Άλσος.

Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, τριάντα άτομα τα οποία φορούσαν κράνη κατάφεραν να μπουν στον χώρο μετά από συμπλοκές με τους ανθρώπους ασφαλείας, προκάλεσαν ζημιές, πετώντας μολότοφ, καρέκλες και τραπέζια.

Από τα επεισόδια αυτά, τραυματίστηκε ένας φωτορεπόρτερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Στέλιο Βολιτάκη, του φωτογραφικού πρακτορείου InTime, ο οποίος κάλυπτε την κλήρωση.

Το όλο σκηνικό τελείωσε πολύ γρήγορα, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες περίπου τρία λεπτά, με τους αγνώστους που εισέβαλαν στον χώρο, να αποχωρούν χωρίς να τους προλαβαίνει η αστυνομία.

Η ανησυχία των παρευρισκομένων ήταν αρκετά μεγάλη, καθώς στην εκδήλωση ήταν και μικρά παιδιά τα οποία κινδύνεψαν.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος, υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ, με γραπτή του δήλωση καταδίκασε την επίθεση. Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες.  

Σχετικά Άρθρα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ–Η Π.τ.Δ. ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ-ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΛΑΝΩΝ

Εορτασμός πολιούχου Θεσσαλονίκης με αποκλεισμούς Για μία ακόμα φορά οι φωτορεπόρτερ θεατές και θύματα μίας κατάστασης που τείνει να γίνει συνήθεια. Εκπρόσωπος της αστυνομίας και εκπρόσωπος της Προεδρίας μεταφέροντας εντολές (ποιανού είναι ένα ερώτημα που δεν απαντήθηκε ποτέ) απέκλεισε τους φωτορεπόρτερ των πρακτορείων να καλύψουν την επίσκεψη της ΠτΔ κ.Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην εκκλησία του Αγίου […]

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΦΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Η πρώτη, πριν λίγες μέρες, σε αντίστοιχο συλλαλητηριο η χειροβομβίδα κρότου λάμψης στόχευσε (συμπτωματικά;) φωτορεπόρτερ στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα εγκαύματα. Η δεύτερη, πριν ακόμα πιο λίγες μέρες, κρότου λάμψης στόχευσε (συμπτωματικά ;;) φωτορεπόρτερ στο κεφάλι με μερική απώλεια ακοής . Η επόμενη, ίσως σε σημειο που θα τον οδηγήσει ή […]