Σεμινάριο πρώτων βοηθειών EKAB// Πρόσκληση δήλωσης ενδιαφέροντος

Συνάδελφοι,
η ΕΦΕ βρίσκεται σε επικοινωνία με το ΕΚΑΒ προκειμένου να οργανώσει σεμινάριο παροχής πρώτων βοηθειών για τα μέλη της στην Αττική, σε συνέχεια του σεμιναρίου που ακολούθησαν οι συνάδελφοι στη Θεσσαλονίκη την περασμένη χρονιά.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαρτίου με μέσα Απριλίου (περιμένουμε ακριβή ημερομηνία) με διάρκεια 7 ωρών. Είναι δωρεάν και παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.
Η διαδικασία προβλέπει έναν εκπαιδευτή ανα 8-9 άτομα και οι θέσεις είναι γύρω στις 30. Το εκαβ θέλει να γνωρίζει τον αριθμό των συμμετεχόντων προκειμένου να οριστεί η ημερομηνία και οι εκπαιδευτες. Για τον λόγο αυτό οσοι επιθυμούν να το παρακολουθήσουν, παρακαλούνται να δηλώσουν τον ενδιαφέρον τους στο email της εφε μέχρι τις 15/3.

Σχετικά Άρθρα

Δεν εχει αμεση σχεση  με την ΕΦΕ αλλα ειναι ενα ακομη κρουσμα στην συγκεκριμενη περιοχη Ο χρήστης El…. T…..ou αισθάνεται απελπισμένη. 2 ώρ.  · SOS! Σήμερα 9-12 στη 13.00 μου έκλεψαν τον φωτογραφικό μου εξοπλισμό εν ώρα εργασίας έξω απο το κατάστημα Butcher’s Burger στην Βουλης 7 στο Σύνταγμα. Οι φωτογραφικές μηχανές: – Canon 6D […]