Σεμινάριο πρώτων βοηθειών EKAB// Πρόσκληση δήλωσης ενδιαφέροντος

Συνάδελφοι,
η ΕΦΕ βρίσκεται σε επικοινωνία με το ΕΚΑΒ προκειμένου να οργανώσει σεμινάριο παροχής πρώτων βοηθειών για τα μέλη της στην Αττική, σε συνέχεια του σεμιναρίου που ακολούθησαν οι συνάδελφοι στη Θεσσαλονίκη την περασμένη χρονιά.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαρτίου με μέσα Απριλίου (περιμένουμε ακριβή ημερομηνία) με διάρκεια 7 ωρών. Είναι δωρεάν και παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.
Η διαδικασία προβλέπει έναν εκπαιδευτή ανα 8-9 άτομα και οι θέσεις είναι γύρω στις 30. Το εκαβ θέλει να γνωρίζει τον αριθμό των συμμετεχόντων προκειμένου να οριστεί η ημερομηνία και οι εκπαιδευτες. Για τον λόγο αυτό οσοι επιθυμούν να το παρακολουθήσουν, παρακαλούνται να δηλώσουν τον ενδιαφέρον τους στο email της εφε μέχρι τις 15/3.

Σχετικά Άρθρα

Ημερήσια Διάταξη για το ερχόμενο ΔΣ 10 Απριλίου 2022

1/Καταρτιση Συνταξιοδοτικου οδηγου 2/ Αγωγη κατά του κυρους των εκλογων από το μελος του Δ.Σ Αργ Μακρη – Αποφαση Δ.Σ περι στηριξης της Εφορευτικης Επιτροπης κατά την συζητηση της Αγωγης στο δικαστηριο 3/ Ενημέρωση για την εκδικητική απόλυση συναδέλφου και τις ενέργειες που έχoυν πραγματοποιηθεί. ( Επίκαιρες ερωτήσεις στη Βουλή, Απόφαση Διασωματιακού, ΣΕΠΕ, Κατάθεση υπομνήματος […]

Εξοδιος ακολουθία του πρ.Προέδρου της ΕΦΕ Ζήση Αγγελόπουλου

Η Εξόδιος ακολουθία του πρ.Προέδρου μας, Ζήση Αγγελόπουλου θα τελεσθεί αύριο στο Β Νεκροταφείο Αθηνών στις 13.00. Όπως είναι γνωστό  υπάρχει περιορισμός παρευρισκομένων  λόγω του COV σε όλες τις τελετές εντός και εκτός Ναών και κοιμητηρίων και επομένως η παρουσία συναδέλφων που θα επιθυμούσαν να παρευρεθούν είναι αδύνατη Η ΕΦΕ θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη […]