Επιστολη της WWF στην ΕΦΕ

Προς το Δ.Σ της Ένωσης Φωτορεόρτερ  Έλλαδας

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας να παρακολουθήσετε το εργαστήριο που διοργανώνει το WWF Ελλάς, ειδικά για τα μέλη της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου και της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, γύρω από τις δασικές πυρκαγιές.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 (10.00- 14.00) στο «Ρομάντσο» (Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια).

 

Καθώς ένα μέρος του εργαστηρίου θα εστιάσει σε δικές σας προσωπικές εμπειρίες από δασικές πυρκαγιές, θα θέλαμε όποιος το επιθυμεί να μας στείλει έως τις 20 Νοεμβρίου, φωτογραφικό ή μαγνητοσκοπημένο υλικό που έχει από περιπτώσεις που έχει ζήσει και του/ της έκαναν εντύπωση ή από επικίνδυνες καταστάσεις που έχει συναντήσει στο πεδίο. Αν δεν έχετε τέτοιο υλικό, μπορείτε ακόμα και να γράψετε την εμπειρία σας σε μία-δύο παραγράφους (σε word).

 

Το υλικό αυτό θα θέλαμε να το κάνετε upload σε αυτό το Google Drive link έως τις 20/11, στους αντίστοιχους υπο-φακέλους που θα βρείτε, κάνοντας rename το αρχείο με το όνομά σας.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση της ΕΦΕ με τον διευθυντή του γρ.τύπου της ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες (πέμπτη) της ΕΦΕ (Πρόεδρος Χρ Μπόνης και Γεν Γραμματέας Σωτ.Δημητρόπουλος) με τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΕΠΟ  για θέματα που άπτονται του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας το προσεχές Σάββατο Η συνάντηση είχε καθαρά εθιμοτυπικό χαρακτήρα και περιορίστηκε κυρίως στην ενημέρωση μας σε γενικά θέματα  .Θέσαμε στον κ. Τριαντάφυλλου  κάποιους προβληματισμούς μας, που   […]

Ευγενική υπενθύμιση προς τα νέα δόκιμα μέλη

Η ΕΦΕ υπενθυμίζει προς τα νέα δόκιμα μέλη που εγκρίθηκαν απο την Γενική Συνέλευση . οτι (όπως ορίζει και το καταστατικό) παράλληλα με την συνδρομή τους  οφείλουν και το χρηματικό ποσό της εγγραφής.Προφανώς όσοι απο τους συναδέλφους  είχαν τακτοποιήσει την συγκεκριμένη οφειλή κατά την παραλαβή της ταυτότητάς τους στην διάρκεια του χρόνου που διανύουμε (ισχύει […]