Σεμινάριο της ΕΣΗΕΑ για την ασφάλεια των Δημοσιογράφων και ΕΦΕ

Συναδελφοι

Η ΕΣΗΕΑ  στα πλαίσια μια προγραμματισμένης δράσης που έχει ανακοινώσει  με θέμα # Η ασφάλεια των δημοσιογράφων σε εμπόλεμες ζώνες και επικίνδυνες καταστάσεις- σεισμούς, πυρκαγιές, ακραία καιρικά φαινόμενα και διαμαρτυρίες».#  και θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιανουαρίου 2023 ζητά την συμμετοχή μας .

Ο Ernest Sagaga, Υπεύθυνος του Τμήματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ασφάλειας Δημοσιογράφων, της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφωνέρχεται στην Αθήνα για να μοιραστεί τις γνώσεις του σε θέματα ασφαλείας, κατά τη διάρκεια δύο παρουσιάσεων, που θα πραγματοποιηθούν στην ΕΣΗΕΑ, στον 7ο όροφο «Ιωάννης Κονδυλάκης», τη Δευτέρα, 9 και την Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023.

Για την ολοκληρωμένη και άρτια κάλυψη όλων των καίριων ζητημάτων, το σεμινάριο πλαισιώνεται από ειδικούς διαφορετικών επαγγελματικών πεδίων με εξειδικευμένες γνώσεις, τόσο στο θεωρητικό πλαίσιο όσο και στο πεδίο του επιχειρησιακού σχεδιασμού αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Καθηγητές Πανεπιστημίου, στρατιωτικοί του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής, νομικοί, ιατροί και ειδικοί πρώτων βοηθειών, δημοσιογράφοι με πολυετή εμπειρία στο πολεμικό πεδίο, πλαισιώνουν αυτήν την προσπάθεια.

Στην πρωτοβουλία αυτή που ενεργό ρόλο εχει η ΕΣΗΕΑ μας προσκαλεί να δηλώσουμε συμμέτοχη μέχρι  δέκα συμμετοχών απο μέλη  της ΕΦΕ μέσω τηλεδιάσκεψης.

Για τον λόγο αυτό όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε να δηλώσετε την συμμέτοχη σας μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2023

 

Σχετικά Άρθρα

Αναβιώνει το Δημοσιογραφικό Συνέδριο Σαμοθράκης

  Το δημοσιογραφικό Συνέδριο Σαμοθράκης, θεσμός που υπήρξε σημείο αναφοράς για τον κόσμο της ενημέρωσης στην Ελλάδα, αναβιώνει φέτος, 14 χρόνια μετά την τελευταία διοργάνωση, με ανανεωμένο σχήμα και ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Το 17ο Δημοσιογραφικό Συνέδριο Σαμοθράκης θα πραγματοποιηθεί στις 23-24 Σεπτεμβρίου, και ο σχεδιασμός του αποτέλεσε το αντικείμενο συνάντησης εργασίας των διοργανωτών, που έγινε σήμερα […]

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ

Το ΔΣ της ΕΦΕ αποφάσισε κατά πλειοψηφία τον ορισμό επιτροπής που θα ασχοληθεί με την αλλαγή του καταστατικού της ΕΦΕ. Η επιτροπή θα είναι 7μελης. Ήδη το ΔΣ έχει ορίσει 4 άτομα και αναζητεί άλλους 3 συναδέλφους. Παρακαλούμε όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε δηλώστε το ενδιαφέρον σας μέχρι την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 22:00. […]