Ευχαριστήριο μήνυμα της Ε.Φ.Ε. για την Photovision 2024

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε και η φετινή παρουσία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας στην Photovision 2024 . Και τις τρεις ημέρες της έκθεσης είχαμε την χαρά να υποδεχθούμε στο περίπτερο μας πλήθος συναδέλφων, φίλους και ανθρώπους της φωτογραφίας , να συνομιλήσουμε μαζί τους και να παρουσιάσουμε ένα πολύ μικρό δείγμα της δουλείας των τιμώμενων για φέτος συναδέλφων μας (Γιώργου Νικολαΐδη, Αριστοτέλη Σαρρηκώστα, Γιάννη Μπεχράκη και Γιώργου Τουρκοβασίλη).

Κορυφαία στιγμή της παρουσίας μας στην Ρhotovision 2024 αποτέλεσε η εκδήλωση παρουσίασης της δουλείας των συναδέλφων Πέτρου Γιαννακούρη (ΑΡ) και Άλκη Κωνσταντινίδη (Reuters) που έλαβε χώρα στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα Α.

Ως ΕΦΕ ευχαριστούμε θερμά την διοργάνωση για την παραχώρηση του χώρου του περιπτέρου μας, τους δημιουργούς και την ομάδα εργασίας που επιμελήθηκε το υλικό που παρουσιάστηκε, καθώς και όλους εσάς που στηρίξατε με την παρουσία σας την συμμετοχή μας. Τέλος ιδιαίτερες ευχαριστίες για τους συναδέλφους Πέτρο Γιαννακούρη και Άλκη Κωνσταντινίδη για την άμεση ανταπόκριση τους στο κάλεσμα της ΕΦΕ και την συμμετοχή τους.

Φωτογραφία: Στέλιος Στεφάνου

Σχετικά Άρθρα

ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΕΦΕ

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ , ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΦΕ, ΤΟ Δ,Σ ΣΑΣ  ΕΥΧΕΤΕ   ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ  ΔΥΝΑΜΗ  ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΑΛΗΝΗ Ας ελπισουμε οτι η νεα χρονια θα μας βρει ολους χωρις προβληματα τοσο σε θεματα υγεια οσο και στα επαγγελματικα μας. Ειναι πολυ σημαντικο οτι η εξασφαλιση της δουλειας μας […]

Ενημέρωση για τις ταυτότητες

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ Eντος των επόμενων ημερών, οι ταυτότητες θα είναι έτοιμες και   θα μπορείτε να τις παραλάβετε από τα γραφεία της ΕΦΕ(προφανώς εξαιρούνται οι συνάδελφοι της Επαρχίας) Η παραλαβή των ταυτοτήτων θα γίνεται αυτοπροσώπως ,για τον λόγο ότι πρέπει να προσκομίσετε και τα απαραίτητα δικαιολογητικά(που αναφέρονται πιο κάτω) που σας αναγνωρίζουν την επαγγελματική ιδιότητα. Δηλ […]