Ανακοίνωση της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας ενόψει της πανελλαδικής απεργίας

Ανακοίνωση της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας:

Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας στηρίζει τις πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις που θα λάβουν χώρα στις 17 Απριλίου, όπως αυτές έχουν προκηρυχθεί και θα συμμετάσχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις του κλάδου στα ΜΜΕ, την ημέρα που θα οριστεί από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ). Η Ε.Φ.Ε. θα ενημερώσει με νέα επιστολή τα μέλη της για την ημέρα και τις δράσεις της.

Ταυτόχρονα, η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας πραγματοποιεί ανοιχτό κάλεσμα στα μέλη της για να συμμετάσχουν σε συζήτηση – ενημέρωση για την οργάνωση και τον σχεδιασμό του πλαισίου της απεργίας, την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024, στις 16:00 στα γραφεία της Ένωσης.  

 

Σχετικά Άρθρα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ Δ.Σ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ POOL

Συνεδρίασε την Δευτέρα 11-01-2021 το Δ.Σ της ΕΦΕ σε έκτακτη συνεδρίαση με μοναδικό θέμα την διαδικασία κλήρωσης pool, φαινόμενο που έχει ενταθεί στις συνθήκες πανδημίας covid. Στην συνεδρίαση συμμετείχαν (μέσω τηλεδιάσκεψης) οι Χρήστος Μπόνης (Προέδρος) Βασίλης Ασβεστόπουλος (Γενικός Γραμματέας), Γιώργος Παπαθανασίου (Αντιπρόεδρος), Στέλιος Μισίνας (Ειδικός Γραμματέας), Αργύρης Μακρής (μέλος) Νίκος Αποστολόπουλος (μέλος). Απουσίαζαν οι Απόστολος […]

Πρόσκληση προς τα μέλη της ΕΦΕ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Αγαπητοί συνάδελφοι, Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 12:30 σας περιμένουμε στο Καμπεθόν, Κεραμεικού 110, Αθήνα 104 35 , για να κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της Ε.Φ.Ε, θα υπάρχει και μεζές μαζί με τσιπουράκι.